Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Culmea nesimțirii, la Alba Iulia. Hainele pentru nevoiași, sustrase din container și împrăștiate pe spațiul public

Publicat

collage2s Containerele pentru donațiile de îmbracăminte, încălțăminte sau jucării, amplasate în municipiul Alba Iulia de către Asociația Caritas, au ajuns să fie golite de oameni care nu au nici cea mai mică urmă de bun simț. Mai mult, după ce sunt „pescuite” din containere, hainele destinate celor neviași sunt probate la fața locului, iar cele care nu corespund cerințelor sunt împrăștiate pe spațiul public din împrejurimi.

O astfel de situație a fost surprinsă marți de un cititor Alba24, lângă containerul de haine pentru nevoiași aflat pe Bulevardul Transilvaniei, lângă Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia.

„Pe lângă faptul că acest container stă mai mult în echilibru precar, aici este o sursă de mizerie și autoservire a tuturor oamenilor străzii care se servesc de ce au nevoie și restul le împrăștie pe spațiile verzi”, a transmis cititorul Alba24.

Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebook: https://m.me/www.Alba24.ro sau https://www.facebook.com/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp:: 0728950998

Nu uita să menționezi: locul unde s-a întâmplat evenimentul, ziua și chiar ora la care l-ai surprins, chiar si câteva cuvinte despre ceea ce ai reusit sa surprinzi pe camera.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. A.D.

    marți, 05.09.2017 at 22:15

    Le iau tiganii cu Mertane si BMW uri si le vand in talcioc….astora le-ar trebui sistat ajutorul social

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax