Contacteaza-ne si pe

EVENIMENT

FOTO: Theodora Golf Club, cel mai modern resort de golf din România, se deschide la Ciugud, lângă Alba Iulia. Investiție de 15 milioane de euro pe un teren de 62 hectare

Publicat

web_2017_09_TheodoraGolfClub_CatalinHladi-9233Theodora Golf Club, cel mai modern resort de golf din România, își deschide oficial porțile pe data de 15 octombrie 2017, în localitatea Teleac, comuna Ciugud din județul Alba. Cu o investiție de 15 milioane de euro, noul resort cuprinde cel mai mare teren de golf din România, dar și o serie de facilități de cazare și relaxare unice, clasificate la standardul de patru stele plus.

„Suntem extrem de încântați să anunțăm lansarea Theodora Golf Club, un proiect cu viziune pe termen lung, născut din pasiunea pentru golf, un sport pe care îl practic de peste 10 ani. Complexul își propune să devină o destinație pe harta turismului românesc și să crească potențialul turistic al zonei, la nivel național și internațional datorită poziționării sale excelente, chiar în inima țării, în una dintre cele mai valoroase zone românești. Theodora Golf Club este o atracție unică în țară și în lume, ce se remarcă în toate serviciile și facilitățile sale prin atenția la detalii, oferind o experință de relaxare complexă.” declară Ioan Popa, Președintele Theodora Golf Club.

web_2017_09_TheodoraGolfClub_CatalinHladi-8481Resortul a fost construit pe o durată de aproximativ doi ani de zile, designul purtând semnătura unei întregi echipe de profesioniști atât din țară, cât și din străinătate. Inaugurarea oficială a resortului va avea loc sâmbătă, 14 octombrie. Terenul de golf va fi deschis jucătorilor în primăvara anului viitor.

Theodora Golf Club poziționează România pe harta internațională a golfului, iar principala atracție a complexului este terenul de golf, cu o suprafață de 56 ha, pe care se desfășoară cele 18 parcursuri, fiind cel mai mare teren de golf din țara noastră. Proiectul din localitatea Teleac își propune să asigure dezvoltarea golfului în România, un sport foarte practicat în țările occidentale și cu oportunități de creștere și în țara noastră. O premieră este reprezentată de faptul că terenul de golf va avea cel mai lung parcurs din Europa– PAR 6, de 735 de metri.

Noul club asigură celor interesați de învățarea acestui sport, posibilitatea inițierii și deprinderii tehnicilor de joc, în cadrul zonelor de driving range, atât din exterior, cât și din interior, urmând să fie deschisă și o Academie de golf dedicată copiilor, în viitorul apropiat.

Theodora Golf Club este situat la maximum 10 minute cu mașina față de Alba Iulia, fiind totodată o destinație de interes pentru turiștii străini, distanța față de aeroportul din Cluj sau cel din Sibiu fiind între 1 și 2 ore.

VEZI: Cel mai spectaculos teren de golf din România se construiește lângă Alba Iulia. ”Theodora Golf Club”- investiție de 15 milioane de euro a grupului Transavia

Standarde înalte de ospitalitate

Resortul Theodora Golf Club este localizat într-o zonă deluroasă, pe malul drept al râului Mureș, oferind vizitatorilor o priveliște aparte, înconjurată de natură. Acesta cuprinde un ansamblu de 14 vile cu 82 de camere duble la standard de patru stele plus, care sunt deja disponibile spre rezervare, începând cu 15 octombrie.

web_2017_09_TheodoraGolfClub_CatalinHladi-9372Terenul de golf ce se întinde pe 56 ha cu 18 parcursuri în lungime totală de 6518 m numără 4 parcursuri par 3, 10 parcursuri par 4, 3 parcursuri par 5 și 1 parcurs par 6- cel mai lung parcurs din Europa. Resortul TGC este situat pe o suprafață totală de peste 62 ha din care bineînțeles cea mai generoasă parte este alocată terenului de golf (56 ha), iar cele 7 ha sunt ocupate de vilele resortului și alte facilități. În arhitectura sa regăsim 14 vile pentru cazare, 5 vile în regim privat, 1 sală conferințe, 1 piscină exterioară, clădirea administrativă a clubului care înglobează un driving-range indoor, pro-shop, vestiare, lounge bar și restaurantul fine-dining.

 

web_2017_09_TheodoraGolfClub_CatalinHladi-8693colajÎn completarea facilităților de cazare, resortul deține un restaurant cu o capacitate de 160 de locuri în interior și 100 locuri pe terasă, ce oferă turiștilor și publicului larg un meniu select, cu preparate fine dining și băuturi rafinate. De asemenea, resortul dispune de o piscină exterioară în sezonul cald. Noul resort se poziționează ca o destinație și pentru mediul de afaceri românesc, locația dispunând de o sală de conferințe de 70 de locuri, precum și de o sală pentru întâlniri de business mai restrânse.

Pentru mai multe informații despre Theodora Golf Club puteți vizita theodoragolfclub.ro , pagina de Facebook Theodora Golf Club si Instagram https://www.instagram.com/theodoragolfclub/

Despre Theodora Golf Club

Theodora Golf Club este o experiență completă, care se dezvăluie tuturor oaspeților prin asocierea unică de facilități premium care promovează un stil de viață pasionat de nou al celui care își respectă întodeauna standardele.

Valorile fondatorilor clubului au fost impregnate acestui loc unic în Transilvania pe care vă invităm să îl descoperiți în vizita dvs. Fiecare detaliu din construcția și decorarea clubului poartă amprenta fondatorului, domnul Ioan Popa, iar numele ales, Theodora, cu rădăcini istorice din Grecia Antică, luminează acest loc deosebit, ca un dar care asteaptă să fie înțeles și apreciat de toți cei care sunt oaspeții acestui resort minunat. Theodora Popa este de altfel cel de-al doilea fondator al clubului creat de oameni cu valențe de artizani, în urma unei pasiuni comune descoperite de câțiva ani, nobilul joc de golf.
În acest loc istoric, din apropierea orașului milenar Alba Iulia, s-a născut ideea de a crea cel mai mare resort și club de golf din România pentru ca toți cei pasionați de frumosul sport să poată exersa, acasă, hobby-ul preferat. La răscrucea dintre autentic și recent a apărut acest nou punct de interes, fermecător pentru vizitatorii si jucătorii din străinătate, atrași de povestea acestui loc inedit, din Transilvania Centrală, și care înseamnă mai mult decât un simplu teren de golf : Theodora Golf Club. Whole in one. Golf & More.

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

ACTUALITATE

Premierul Viorica Dăncilă: Pașapoartele simple electronice vor fi valabile 10 ani

Publicat

Pașapoartele simple electronice vor fi valabile 10 ani, a anunțat joi premierul Viorica Dăncilă, la începutul ședintei săptămânale de guvern.

În prezent, un pașaport simplu electronic este valabil 5 ani. Guvernul va prelungi durata de valabilitate a pașapoartelor simple electronice pentru persoanele cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani de la 3 la 5 ani.

În plus, se va schimba cadrul normativ pentru emiterea unui pașaport simplu temporar emis în situații de urgență, precum cazuri de sănătate, familiale sau profesionale, în sensul în care pentru un minor „e eliminată obligația ca documentele doveditoare să fie avizate de o unitate administrativă română”, a spus Viorica Dăncilă.

Potrivit premierului, persoanele care nu doresc un pașaport simplu electronic își pot lua un pașaport temporar, care va fi „eliberat în intervalul în care se emite pașaportul simplu electronic”.

sursa: hotnews.ro

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO „Școala Siguranței Tedi”: Peste 500 de elevi din Alba vor primi recomandări de la polițiști

Publicat

Peste 500 de elevi din 18 unităţi de învăţământ din judeţul Alba sunt implicați în proiectul „Școala Siguranței Tedi”, derulat împreună cu poliţia, în urma căruia cei mici vor primi informații utile pentru siguranța lor.

Pe parcursul anului şcolar 2017 – 2018, Poliţia Română împreună cu Ministerul Educației Naţionale, în parteneriat cu firma „Maspex România” derulează Programul „Şcoala Siguranţei Tedi”, unul dintre cele mai ample programe educative la nivel național, care-i învață pe elevii de clasa întâi cum să fie în siguranță pe stradă, în drumul spre şcoală şi spre casă, precum și în perioada vacanțelor.

Programul ,,Şcoala Siguranţei Tedi” are ca scop informarea copiilor cu privire la potenţialele pericole şi furnizarea de soluţii prin metode educative adecvate vârstei lor.

În județul Alba, proiectul este implementat de Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Alba. 18 unități școlare din mediul urban și din mediul rural din județ s-au înscris pentru a fi implicate în activitățile informativ preventive derulate de polițiștii de prevenire, pe teme privind siguranța copiilor în cadrul proiectului „Școala Siguranței Tedi”.

În săptămâna aceasta, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din IPJ Alba au desfăşurat activităţi la Colegiul Tehnic „Alexandru Domşa ” Alba Iulia şi Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” Zlatna, unde aproape 100 de elevi de clasa I împreună cu cadrele didactice au participat la discuţiile pe teme preventive.

Poliţiştii de prevenire le-au explicat copiilor cum arată o trecere pentru pietoni, un indicator rutier, semaforul pentru pietoni precum şi principalele reguli de comportament în trafic.

În cadrul Programului, informaţiile oferite de poliţişti sunt susţinute de o serie de materiale educative complexe şi atractive, destinate elevilor, părinţilor şi cadrelor didactice, adaptate celor trei categorii de beneficiari, constând în cărţi de colorat, broşuri şi pliante informative, set de scenarii de activităţi.

Activităţile derulate în şcoli de poliţişti respectă nevoia copilului de a învăţa prin joc, micuții implicați fiind la vârsta la care înţelegerea unui mesaj trebuie însoţită de vizualizarea lui.

Toate informațiile şi noutăţile legate de acest program pot fi accesate online, pe www.scoalatedi.ro.

Activităţile preventive derulate în cadrul Programului ,,Şcoala Siguranţei Tedi” vor fi continuate de poliţiştii de prevenire şi rutieri din Alba pe parcursul întregului an şcolar 2017 – 2018.

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

BILANȚ Anticorupție Alba: 36 de dosare penale înaintate la Parchet, în 2017. Cinci angajați MAI, cercetați

Publicat

În 2017, Serviciul Județean Anticorupție Alba a efectuat cercetări cu privire la 13 suspecți, patru dintre aceștia fiind din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne (o persoană cu funcție de conducere și trei cu funcţie de execuţie) şi 10 inculpați, dintre care un angajat MAI. În același an s-au efectuat cercetări și au fost înaintate la parchet 36 de dosare penale, 16 fiind iniţiate din sesizare proprie, iar 20 au fost primite de la diferite structuri de parchet. De asemenea, au fost primite și soluționate 10 petiţii.

În anul 2017, Direcția Generală Anticorupție, prin Serviciul Județean Anticorupție Alba, a participat activ în cadrul eforturilor întreprinse de societatea românească și implicit de M.A.I. pentru prevenirea și combaterea corupției, urmărind în mod prioritar consolidarea mediului de integritate la nivelul ministerului, îmbunătățirea relațiilor de cooperare cu celelalte instituții ale statului angrenate în acest demers și, deopotrivă, cu reprezentanții organizațiilor neguvernamentale.

Activitatea preventivă a fost orientată către realizarea obiectivelor și măsurilor prevăzute în Strategia Națională Anticorupție 2016 – 2020, în contextul în care acest document își propune „abordarea trihotomică de intervenţie strategică în domeniul anticorupţie – prevenire, educaţie, combatere”. Măsurile din S.N.A. au fost transpuse în O.M.A.I. nr. 72/2016 pentru aprobarea Planului de integritate privind implementarea la nivel propriu a Strategiei Naționale Anticorupție, D.G.A. fiind desemnată ca instituţie responsabilă pentru implementarea Planului de integritate, a inventarului măsurilor de transparenţă instituțională şi de prevenire a corupţiei, a indicatorilor de evaluare, precum şi a standardelor de publicare a informaţiilor de interes public, având atribuţii de coordonare, monitorizare, colectare a datelor şi raportare a acestora către Secretariatul tehnic din cadrul Ministerului Justiţiei.

Pentru eficientizarea activităţilor de prevenire a corupției, Direcția Generală Anticorupție a stabilit și a supus aprobării ministrului afacerilor interne 3 domenii prioritare pentru anul 2017, respectiv personalul nou-încadrat, personalul cu funcţii de conducere din structurile ce interacţionează direct cu cetăţenii, respectiv personalul din domeniul achiziţiilor publice și suport logistic, sectoare în care a desfășurat cu preponderență activități de instruire anticorupţie. Aceste activități au beneficiat de o nouă abordare bazată pe promovarea discuţiilor libere și dezvoltarea unui dialog constructiv.

La rezultatele pozitive obținute de D.G.A. și-au adus contribuția și ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Alba, care în anul 2017 au realizat 97 activităţi de instruire (56) şi informare (41) a personalului din cadrul structurilor teritoriale ale M.A.I., unde au fost dezbătute de o manieră interactivă aspectele specifice prevenirii şi combaterii faptelor de corupție. La aceste activități au participat 1242 lucrători, din care 442 cu funcţii de conducere şi 800 cu funcţii de execuţie.

În baza delegărilor dispuse de procurorii de caz, ofițerii de poliţie judiciară din cadrul S.J.A. Alba au efectuat acte procedurale şi a participat la instrumentarea unor dosare sub directa coordonare a procurorilor de caz din cadrul parchetelor competente.

În anul 2017, s-au efectuat cercetări și au fost înaintate la parchet 36 de dosare penale, 16 fiind iniţiate din sesizare proprie, iar 20 au fost primite de la diferite structuri de parchet.

Pentru derularea corespunzătoare a cercetărilor, unităţile de parchet competente au dispus efectuarea de activităţi într-un număr de 60 ordonanţe de delegare, din care 4 delegări de la D.N.A. şi 56 delegări de la alte unităţi de parchet.

Din totalul lucrărilor şi dosarelor soluţionate şi înaintate unităţilor competente de parchet, în 4 dosare penale s-au întocmit 4 rechizitorii, respectiv 1 D.N.A., 1 D.I.I.C.O.T, 1 Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, 1 Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia și au fost încheiate 4 acorduri de recunoaștere a vinovăției, (3 vizând comiterea unor infracțiuni de corupție sau asimilate infracțiunilor de corupție).

Cu ocazia activităţilor procedurale derulate, au fost efectuate cercetări cu privire la 13 suspecți, 4 dintre aceștia fiind din cadrul structurilor M.A.I. (1 cu funcție de conducere și 3 cu funcţie de execuţie) şi 10 inculpați (1 personal M.A.I., cu funcţie de execuţie).

În referire la cele prezentate, putem concluziona că rezultatele obţinute de serviciul nostru în anul 2017 sunt pozitive, iar D.G.A. și-a consolidat rolul de instituţie implicată activ în prevenirea și combaterea corupției.

În vederea realizării obiectivelor D.G.A., Serviciul Judeţean Anticorupţie Alba încurajează cetăţenii să sesizeze faptele de corupţie comise de către personalul M.A.I., prezentându-se, zilnic, la sediul Serviciului Judeţean Anticorupţie Alba, str. Piaţa Ion I.C. Brătianu, nr. 4, judeţul Alba sau se pot înscrie în audienţă, în fiecare zi de miercuri a săptămânii, între orele 12:00-15:00.

Totodată, persoanele interesate pot sesiza fapte de corupţie la linia telefonică gratuită anticorupţie TelVerde a D.G.A. – 0800.806.806 sau la numărul de telefon 0258 / 806.161 int. 20229.

În ceea ce privește colaborarea cu alte instituții și organizații, au fost desfășurate 12 activități preventive, la care au participat un număr de 406 persoane.

Marcarea Zilei DGA – 30 Mai şi a Zilei Internaționale Anticorupție – 9 decembrie, au fost realizate prin desfășurare de activități de diseminare a 70 afişe, 1164 pliante, 2077 cu mesaje anticorupție realizate în baza protocolului de colaborare cu Consiliul Județean Alba.

În domeniul Relaţiilor cu publicul şi Relaţiilor publice, în anul 2017, activităţile din acest domeniu au deţinut o pondere importantă în cadrul activităţilor desfăşurate, având la bază principiul deplinei transparenţe şi deschideri către opinia publică promovat de către D.G.A..

Astfel, au fost consiliate 9 persoane în afara programului de audienţe, oferindu-le tot sprijinul şi îndrumarea în rezolvarea problemelor sesizate.

Toate cele 10 petiţii primite au fost soluţionate, o petiţie fiind soluționată prin întocmirea de dosar penal, 6 prin clasare, 3 petiţii prin înaintare la unităţile de parchet competente şi 1 petiţie prin înaintare altor instituții, fiind soluționate și 2 apeluri primite la linia telefonică TELVERDE.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Primele persoane ajunse la locul CRIMEI de la Partoș, audiate la Tribunal. Detalii șocante oferite instanței

Publicat

Doi martori în dosarul crimei de la Partoș (Alba Iulia) au povestit pentru prima dată în instanță ce s-a întâmplat în dimineața zilei de 15 iulie 2017. Tribunalul Alba a început audierile în cazul unei prietene a familiei atacate și în cazul unui vecin chemat în ajutor, primele persoane care au ajuns la locul faptei. Inculpatul Miki Mădălin Lupu a lipsit de la termen, fiind ”reținut” la Botoșani, în dosarul unei alte crime, comise la numai două zile după cea de la Alba Iulia.

Reamintim că vara trecută, o femeie în vârstă de 80 de ani a fost ucisă în grădina casei sale din Partoș, iar fiul ei, de 53 de ani a fost găsit în casă, grav rănit. Cazul a șocat nu doar comunitatea din cartierul albaiulian ci întreg orașul, mai ales după prinderea criminalului, care se pare că ar fi pândit și alte familii din oraș.

Prietena familiei atacate, spun procurorii – de către Miki Mădălin Lupu, a povestit că obişnuia să discute la telefon cu fiul femeii decedate şi văzând că nu răspunde, în seara zilei de 14 iulie şi nici a doua zi dimineaţă, a mers personal la locuinţa acestuia pentru a vedea ce s-a întâmplat.

Ușa de la stradă era încuiată, așa că a sărit gardul şi în acel moment a simţit un miros de ars venit dinspre bucătăria de vară unde a constatat că ardea gazul. După ce l-a stins, s-a deplasat în grădina din spatele casei unde a găsit-o pe femeia de 80 de ani, într-o baltă de sânge.

În stare de șoc, femeia s-a întors şi a încercat să intre în casă, dar nu a reuşit pentru că uşa era încuiată. L-a strigat pe bărbat, dar pentru că nu i-a răspuns, a chemat în ajutor un vecin.

Și acesta a fost audiat de instanță. Bărbatul spune că a venit în curte, de unde a sunat la 112. În câteva minute a ajuns la faţa locului poliţia şi un echipaj de salvare, care a constatat că femeia căzută în grădină nu mai era în viaţă. Poliţiştii au spart uşa de acces în casă şi l-au găsit pe bărbat grav rănit în interior.

Martorul a spus că acesta a ieşit pe picioarele lui din locuinţă, ajutat de poliţişti şi echipajul medical şi avea faţa tumefiată. Victima a fost internată în spital cu răni grave şi, între timp, şi-a mai revenit, dar are în continuare o stare de sănătate precară.

Criminal în serie?

Potrivit anchetatorilor, Lupu a comis fapta în 14 iulie, dimineaţa, în jurul orei 10.00.

„Aflându-se pe raza municipiului Alba Iulia, în scopul de a sustrage bani și bunuri, a pătruns fără drept în curtea și în casa locuinței victimei D. C. – în vârstă de 80 de ani și a fiului acesteia, persoana vătămată D. C. O. – în vârstă de 53 de ani, locuință situată în municipiul Alba Iulia, județul Alba, ocazie cu care le-a aplicat acestora mai multe lovituri cu o piatră de decor de grădină, de dimensiuni mari și cu picioarele, în zona capului și a pieptului, sustrăgând din casa locuinței acestora suma de aproximativ 4.300 lei, precum și obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, cauzându-le leziuni grave care au condus la decesul victimei D. C. și la internarea medicală de urgență a persoanei vătămate D. C. O.”, a precizat, la data respectivă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

 

După ce a comis fapta de la Alba Iulia, Mădălin Lupu a plecat la Botoșani unde a încercat să comită un furt la locuința Floricăi Dutcă, o femeie de 71 de ani din Coțușca. Femeia nu era acasă, dar a fost alertată de vecini. Când a intrat în casă peste tânăr, acesta a înjunghiat-o de două ori, victima decedând la spital. Cea de-a doua victimă a fost ucisă chiar de ziua lui de naștere.

Înainte de comiterea crimei, a pândit o altă familie din Alba Iulia

Suspectul crimei de la Partoș a fost recunoscut de o familie din Alba Iulia, în urma fotografiilor apărute în Alba24. Mădălin Lupu a fost identificat de două persoane care l-au văzut în dimineața crimei în zona Cimitirului Eroilor din municipiu.

 

Acesta pândea o familie care se pregătea să plece în concediu. Oamenii l-au văzut și li s-a părut suspectă prezența acestuia în cartierul lor, însă au decis să plece, totuși. Din cauza unei presimțiri au decis să se întoarcă pentru a vedea dacă a plecat mai ales că acasă a rămas singură, bunica.

După vederea fotografiilor oamenii au fost șocați și s-au gândit la ce s-ar fi putut întâmpla dacă nu s-ar fi întors din drum.

„Ne-am întors și soțul meu s-a dus la el și l-a întrebat ce urmărește. L-a văzut că avea tatuaj pe față și i s-a părut foarte periculos. I-a răspuns soțului că a venit la o mătușă. Mă gândesc cu groază ce se putea întâmpla”, a povestit femeia.

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO „Semicentenar în anul Centenar la Alba Iulia”. Centrul Militar Județean Alba, 50 de ani de la înființare

Publicat

Data de 20 februarie a constituit prilej de sărbătoare pentru Centrul Militar Judeţean Alba care a organizat şi desfăşurat o activitate festivă cu ocazia aniversării a 50 de ani de la înfiinţare.

17 februarie 1968 este de fapt data când, odată cu reorganizarea administrativă a ţării, au luat fiinţă judeţele, implicit consiliile judeţene şi centrele militare judeţene. În acest an, 2018, la Alba Iulia, pe lângă cele două semicentenare, suntem mândrii să avem de sărbătorit şi un centenar: 1 Decembrie 1918, 100 de ani de la Marea Unire de la Alba Iulia.

De-a lungul timpului, centrul militar a evoluat în acord cu transformările organismului militar, adaptându-şi permanent metodele de lucru, pentru a putea asigura personalul necesar armatei la pace, în situaţii de criză şi la război.

În prezent în cadrul Centrului Militar Judeţean Alba lucrează specialişti care asigură îndeplinirea cu succes a principalelor obiective ale instituţiei şi anume promovarea profesiei militare, recrutarea candidaţilor pentru cariera militară, asigurarea cu resurse a unităţilor militare din sistemul de apărare, ordine publică şi securitate naţională, soluţionare cereri rezervişti, etc.

La activitatea festivă au fost invitaţi: Înaltprasfinţitul Arhiepiscop Irineu, Emil Hălălai, prefectul judeţului Alba, Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Gabriel Pleşa, viceprimar al municipiului Alba Iulia, colonel Marcel Domşa, comandantul Colegiul Naţonal Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, colonel Grigore Victor Păşcuţă, comandantul Centrului Militar Zonal Cluj. Aceştia au susţinut scurte alocuţiuni cu această ocazie aniversară.

Au mai participat: comandanţi de unităţi militare şi structuri de apărare din judeţ, cadre militare şi personal civil care, de-a lungul timpului, au lucrat în cadrul C.M.J. Alba.

Comandantul Centrului Militar Judeţean Alba, locotenent colonel Ludovic BROK a prezentat, pe scurt, instituţia pe care o conduce subliniind conceptul de a fi, prin activităţile desfăşurate, interfaţa dintre societatea civilă şi sistemul militar.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate