|

FOTO-VIDEO: A început ALBA CAROLINA FOOD FEST, a doua ediţie, la Alba Iulia. Show-uri culinare, cel mai mare salam de biscuiţi şi preparate delicioase. PROGRAMUL

Alba carolina food fest 2017_3Sunteţi invitaţi la street food, în Cetatea din Alba Iulia. A început cel mai delicios eveniment al anului, Alba Carolina Food Fest, aflat la a doua ediție, iar timp de patru zile, Latura de Vest a Cetății va fi invadată de o sumedenie de miresme și gusturi inedite.

Peste 25 de vendori stradali din toată țara, cu autobuze, rulote, căruțe, standuri și truck-uri îi vor îmbia pe albaiulieni și turiști cu o varietate de preparate de tip fast food, absolut irezistibile. Show-uri culinare marca Selgros, cooking show cu Garda Apulum, parc de distractii, lansarea unui parfum comestibil și realizarea celui mai mare salam de biscuiți, în lungime de 10 metri, sunt igredientele principale ale festivalului de anul acesta. Atmosfera culinară va fi animată de cântăreți stradali, cu tobe, vioară, chitară și acordeon, dj-ei și spații de joacă pentru copii.

 

Alba carolina food fest 2017_1Joi, în prima zi a festivalului, iubitorii de experiențe culinare care vor alege să ia parte la Alba Carolina Food Fest Editia 2 vor putea testa un parfum comestibil, cu miros de lavandă și mentă sălbatică, ce va fi lansat de albaiulianul chef Cosmin Toma sau vor putea participa la work shopuri culinare sustinute de elevii Colegiului Economic Alba Iulia (director Cristian Dinca, director adjunct Mihaela Basarab, profesori coordonatori Nicolae Iacşa, Elena Onea, Maria Savu).

Vineri si sâmbătă, în cea de-a doua şi cea de-a treia zi, vor avea ocazia să guste din preparate de pe vremea strămoșilor noștri, în cadrul unui show culinar în stil antic, pregătit de soldați din Garda Apulum. Meniul Alba Carolina Food Fest va include, de asemenea, cooking show-uri marca Selgros în fiecare zi de festival, sâmbătă un show cu chef Cezar Muntean, deținător al mai multor premii în domeniul gastronomic, duminică un spectacol culinar cu maestrul bucătar Jakob Hausmann, dar și un „market” ce va fi amenajat în șanțurile cetății, de unde vizitatorii își vor putea cumpăra fresh-uri, fructe, dulciuri, legume sau ”ronțăieli”.

Duminică, 14 mai, se pregătește un nou record în cadrul festivalului.

După ce anul trecut a lansat cea mai mare carte de bucate din România, chef Cosmin Toma, alături de 10 voluntari, elevi ai Liceului Economic „Dionisie Pop Martian” Alba Iulia, și-au propus să realizeze cel mai mare salam de biscuiți, în lungime de 10 metri. Evenimentul de la Alba Iulia, cu intrare liberă, este destinat tuturor celor care vor să experimenteze un nou concept de eveniment, care va aduce împreună gusturi în materie culinară, dar și culturală.

Vezi şi EVENIMENTELE lunii MAI 2017 la Alba Iulia. Alba Carolina Food Fest, Bastion Session, Noaptea Muzeelor, Airsoft Contest

 

PROGRAM:

Joi, 11 mai
16:00-17:00 Lansare parfum comestibil Vert by Chef Toma Cosmin
17:00-18:30 Show culinar Selgros
18:30-20:00 Show culinar Selgros

Vineri, 12 mai
17:00-18:30 Show culinar Selgros
18:30-20:00 Show culinar Selgros
19:00-19:30 Schimbul de gardă Apulum

Sâmbătă 13 mai
12:00-16:00 Show Culinar  susținut de garda Apulum
16:00 – 18:00 Show Culinar Selgros
18:00 – 20:00 Show Culinar Chef Cezar Muntean
20:00-22:00 – program Dj

Duminică, 14 mai

12:00-16:00 Show Culinar garda Apulum
12:30-16:30 Cel mai mare salam de biscuiti
16:00-18:00 Show Culinar Selgros
18:00-20:00 Show Culinar Jakob Hausmann
20:00-22:00 program Dj

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=566239avatar Publicat de pe 11 mai 2017 şi actualizat pe 11 mai 2017.
Publicat în ACTUALITATE, MEDIA, MONDEN.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • moderatorul de serviciu: @Ilie, daca nu-ți place expresia, articolul, citește mai bine o revista de cultură
  • Ilie: ‘la bășcălie’ ?!!!? Stimate… la asa expresii ma intreb daca nu cumva cei care scrieti aceste...
  • om: Ca nu* si-au primit banii.
  • george: trebuia sfintit si oprisa 😁😁
  • Andreea Mezei: Buna seara. Preturile chiriilor nu le-am pus de la mine. Sunt luate de pe site-urile agentiilor...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI