Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Concertul oferit de Fanfara județului Alba, la „Zilele Municipiului Alba Iulia”. Imnuri, marşuri, valsuri şi prelucrări folclorice pentru pasionaţii muzicii de gen

Publicat

YouTube video

Cu ocazia „Zilelor Orașului”, fanfara județului Alba a urcat duminică pe scena amplasată în fața Muzeului Național al Unirii, pentru a încânta publicul cu un spectacol de calitate. Deși nu în număr foarte mare, cei prezenți au urmărit cu plăcere repertoriul pe care l-au oferit instrumentiștii. 

Fanfara județului Alba a fost și în acest an prezentă la manifestările care sărbătoresc orașul Alba Iulia și au oferit un spectacol de muzică cu un repertoriu vast, format din mai multe genuri muzicale.

Grupul 20 de instrumentiști profesioniști conduși de un dirijor de exceptie, calitatea tehnică a interpretării, instrumentele și ținuta fac din acest ansamblu un punct de atracție nu numai pentru locuitorii județului Alba, ci și pentru turiștii prezenți pe aceste meleaguri în sezonul estival. Repertoriul ales va cuprinde o gamă largă de melodii din toată sfera muzicală, începând de la imnuri și marșuri și până la valsuri, uverturi, muzică ușoară, prelucrări folclorice, dar și altele. Fanfara susține atât spectacole în sală, cât și spectacole în aer liber, cum a fost cel din fața Muzeului al Unirii. Încă de la primele apariții publice, s-a impus ca o prezentă ce dă greutate unor manifestări precum „Ziua Eroilor”, „Ziua Drapelului”, „Ziua Armatei”, „Serbările Unirii”, „Zilele Orașului”.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax