Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Mircea Geoană a lansat PSRO și la Alba. Președintele filialei județene va fi Ion Marincaș

Publicat

YouTube video

IMG_4828 Mircea Geoană a ajuns marți la Alba Iulia pentru a lansa noul partid de stânga, Partidul Social Românesc. Alături de acesta au mai fost prezenți și o parte din conducerea partidului precum și președintele PSRO Alba, Ion Marincaș.

Președintele PSRO, Mircea Geoană alături de prim-vicepreședintele PSRO, Cătălin Croitoru, vicepreședinții Liliana Ciobanu și Scarlat Iriza precum și președintele Forumului Național al PSRO, Dumitru Chiriță au fost prezenți la Alba Iulia pentru a lansa o filială județeană a partidului de stânga și pentru a-i cunoaște pe cei care vor face viitoarele campanii electorale sau chiar vor candida la alegerile locale.  Geoană a precizat că deși sunt la început de drum, până la sfârșitul lunii septembrie se dorește ca partidul să aibă filiale în toată țara.

„Suntem la început de drum, nu vă ascund că orice început are și partea asta de dificultate, dar văzând că PSD-ul și-a pierdut complet profilul de stânga și credibilitatea, cum în Era Dragnea ne ducem într-o manieră fanariotă în modul în care se alocă resursele, la modul în care văd că se face rectificarea de buget care este o răsplată pentru sprijinul pe care Dragnea l-a obținut la votul recent, toate aceste lucruri ne face să fim foarte încrezători în soarta noastră” a spus Mircea Geoană.

Acesta a mai precizat să partidul pe care îl conduce este răspunsul oamenilor care sunt de stânga însă nu se regăesc în politica PSD-ului.

În ceea ce privește situația din județul Alba, există la ora actuală un număr de 380 de membri în 27 de filiale și alte 37 de grupe de lucru în care se vor înființa filiale locale, potrivit președintelui PSRO Alba (fost PPDD) , Ion Marincaș) Filiala din Alba Iulia este condusă de Petru Radovici.

Marincaș a precizat că o parte din colegii de la fostul partid pe care îl conducea vor fi și ei cât de curând membri PSRO.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax