Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Performanţă pentru o tânără din Alba Iulia. Delia Legian, vicecampioană naţională la fitness, după prima competiţie la care a participat

Publicat

delia 2Albaiulianca Delia Legian (25 de ani) a reuşit performanţa titlului de vicecampioană naţională la fitness, la primul concurs la care a participat. Este antrenoare de fitness de aproximativ trei ani, însă pregătirea pentru competiţia naţională a realizat-o în patru luni.

Campionatul Naţional de Fitness s-a desfăşurat la Reghin, în 10 septembrie. În competiţie, Delia a concurat la categoria 160 cm, alături de alte 13 sportive din ţară. A avut cea mai mare concurenţă din acest campionat.

Primul meu concurs. Mă simt mândră că am reuşit să fac o țară întreagă fericită şi să reprezint orașul Alba Iulia. 14 concurente de top… nu a fost deloc uşor”, a transmis Delia.

Ne-a mărturisit că s-a pregătit 80% singură pentru competiţie, fără antrenor. A reuşit performanţa în doar patru luni, însă vorbim de ore întregi de antrenament şi efort intens.

“Ca să poţi face aşa ceva îţi trebuie o motivaţie foarte mare, nu e pentru oricine. Performanţa în fitness este posibilă doar cu disciplină şi perseverenţă”, a spus Delia, pentru Alba24.ro.

medalie delia 2A recunoscut că este o pasiune şi că a dorit să facă performanţă pentru a-şi dovedi că poate, nu a ales acest drum pentru beneficii financiare, mai ales că nu i-a fost uşor să suporte costurile pentru pregătirea şi participarea la o astfel de competiţie.

“Am participat strict pentru mine. Acum am simţit că sunt pregătită. Dar vreau să mulţumesc unor persoane care au fost alături de mine, printre care Laura Maria Popescu, Claudiu Penzeş şi Petronela Penzeş”, a precizat Delia.

 

YouTube video

Delia Alexandra Legian a fost 10 ani jucătoare profesionistă de baschet. A fost în Divizia A, alături de echipa CSU Alba Iulia. La 18 ani, după o accidentare, a fost nevoită să renunţe la acest sport. După ce la Alba Iulia s-a deschis una dintre sălile de fitness, a acceptat provocarea să devină instructor. Restul a fost o continuare firească a activităţii în noul context.

Acum, este antrenoare de fitness de peste trei ani şi îi motivează şi pe alţii să aleagă un mod de viaţă sănătos, cu accent pe pregătirea fizică.

Delia este absolventă a Liceului cu Profil Sportiv din Alba Iulia şi a Facultăţii de Educaţie Fizică de la Universitatea din Alba Iulia, dar şi a unui program de master în această specialitate, la Sibiu. Acum, continuă pregătirea suplimentară în kinetoterapie şi este, în acelaşi timp, şi profesoară de educaţie fizică.

Va continua seria participărilor la concursuri. În 18 septembrie, va fi prezentă la Pronutrition Grand Prix, de la Dej, unde vor fi şi concurente din străinătate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax