Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: S-a deschis AquaPark Arsenal: Tobogane, piscine, zone de relaxare și adrenalină. Cea mai lungă tiroliană din România

Publicat

YouTube video

Cu toate că încă nu am avut parte de soare care să ne îmbie spre piscine, toată lumea se pregătește de vară, mai ales iubitorii de apă și distracție. Pentru cei care vor să se bucure de relaxare dar și de mișcare, în incinta ArsenalPark – cel mai mare parc de distracții din România, s-a deschis, marți, un aqua parc modern care îi așteaptă indiferent de anotimp.

AquaPark Arsenal – un complex cu 3 bazine exterioare, 6 tobogane, patru bazine interioare și multe alte facilități se află la o distanță mai mică de 45 de km de Alba Iulia, într-o pădure de lângă  Orăștie și este locul perfect pentru o ”evadare” cu familia sau prietenii . Plajă, baie, relaxare, adrenalină, mișcare. Toate acestea sunt servite ”pe tavă” la complexul de agrement Arsenal Park.

AquaPark Arsenal, cel mai mare complex de agrement  din zona județelor Alba, Hunedoara și Sibiu și-a deschis oficial porțile pentru turiștii dornici de aventură și relaxare. Valoarea totală a proiectului, care s-a derulat pe o perioadă de patru ani, este de 27,64 milioane lei din care 12 milioane fonduri nerambursabile.  Investiția completează atracțiile turistice din cel mai mare parc de distracții din țară- Arsrenal Park.

IMG_8616 Complexul inaugurat în 14 iunie 2016 are în componență  mai multe bazine cu apă încălzită, tobogane, saune, terase și baruri.

AquaPark Arsenal este un loc perfect pentru orice iubitor de apă și are  3 zone de destindere specifice:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax