|

FOTO-VIDEO: Situații ratate, de prin județ adunate! Umor involuntar și fotografii amuzante ”made in Alba”

3cc33773c20eb24344837bdd369545faO macara răsturnată peste o biserică din centrul orașului, meniul unei pensiuni din Munții Apuseni, tradus aproape sigur de profesorul de engleză al lui Ion Iliescu, o bicicletă uitată pe un stâlp la marginea celui mai aglomerat bulevared din Alba Iulia, pasiunea extremă pentru televiziune a unor locuitori din Cugir sau un alt mod de a privi unele statui din Cetatea Alba Carolina sunt numai câteva fețe ale unei realități locale pline de umor, pe care te invităm să o ”îmbunătățești” alături de noi.

Dacă ai surprins și tu imagini care te-au amuzat, fotografii nebune, sau, și mai bine, erai în locul potrivit, la momentul potrivit, cu telefonul pus pe înregistrare video, te invităm să ne trimiți munca ta. Asta dacă vrei să o vadă și alții. Până atunci, un prim calup de imagini „made in Alba”.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=559121avatar Publicat de pe 15 aprilie 2017 şi actualizat pe 15 aprilie 2017.
Publicat în EVENIMENT, Foto, Video.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • rusinea: Biserica va purta o mare vina multi de acum inainte, pentru ca da dovada de clementa cu poponarii in fusta...
  • corect: Corect !!!
  • votul: Platiti ce ati votat, fiecare dintre voi. Asta se intimpla cind analizezi cu ce partid votezi si nu pe cine...
  • florin: Doar un tampit care are salariul minim pe economie, poate accepta fara sa iasa in strada, sa plateasca taxele...
  • viki: Mai da-va-n p…. mea pe toti !!!!!

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI