Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Grand Opening „STAGE” cu Akcent și MC Dilma: Scena muzicii live s-a mutat în Alba Iulia

Publicat

Nopţile albaiulienilor vor fi, de vineri, mai lungi, mai palpitante şi mai „live”, iar asta deoarece un nou club a venit să spargă plictiseala în Alba Iulia. „Stage” aduce conceptul muzicii live şi în oraşul nostru şi promite petrecăreţilor party-uri ce vor face concurenţă celor din marile oraşe ale ţării. Clubul s-a deschis vineri, 14 octombrie, când trupa Akcent şi MC Dilma au demonstrat albaiulienilor ce înseamnă distracţia marca Stage.

Clubul „Stage” este amenajat în subsolul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia şi are o capacitate de 800 de persoane. Cu un design inovativ, un sistem de lumini ultra-modern şi sonorizare electro-voice, localul se distinge în Alba Iulia prin tematica petrecerilor, concerte cu muzică live, invitaţi speciali şi, nu în ultimul rând, preţuri accesibile. Astfel, în fiecare săptămână, în zilele de marţi, joi, vineri şi sâmbătă, petrecăreţii sunt invitaţi să reinventeze distracţia alături de DJ rezidenţi Morpheu, Midget şi MC Radoo şi să spargă difuzoarele alături de trupele favorite.

Pe lângă muzica de calitate, organizatorii promit albaiulienilor şi o serie de surprize, promoţii şi bonus-uri: Happy Hour – o oră întreagă de băutură gratis, dar şi reduceri de la 25% şi până la 100% la consumaţii. Şi pentru că de la orice party care se respectă nu pot lipsi animatoarele, „Stage” întâmpină petrecăreţii cu trupe mixte de dansatori profesionişti.

Cu un design de inspiraţie barocă, două baruri şi un separeu cu o capacitate de aproximativ 20 de persoane, ce poate fi închiriat pentru evenimente exclusiviste, „Stage” se vrea a fi o scenă a muzicii live de calitate, un concept nou în Alba Iulia, care promite să transforme serile albaiulienilor în ore de neuitat alături de prietenii de o viaţă şi artiştii pe care v-aţi fi dorit să îi cunoaşteţi. Mai multe informaţii despre „Stage”, invitaţi speciali şi galerii foto de la petreceri veţi găsi accesând www.clubstage.ro sau pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax