Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

IDENTITATEA bărbatului care s-a spânzurat pe pasarela de la Partoș: Jurnalist, fost consilier de imagine al unui deputat PNL

Publicat

19849069_1490539011005838_1163010480_n Bărbatul care s-a spânzurat luni pe podul de la Partoș este un jurnalist din Satul Mare, potrivit unor surse judiciare. Cristian Matos de aproximativ 40 de ani  le-ar fi spus apropiaților că merge să facă o excursie în Munții Apuseni. Nu se cunosc motivele pentru care acesta a decis să își pună capăt zilelor.

Cristian a lucrat mulți ani în mass media județeană și regională, respectiv în promovare turistică sau consiliere politică. În peisajul sătmărean a ieșit în evidență după ce s-a certat la cuțite cu personaje importante din viața politică. Acesta a fost consilier de imagine a deputatului PNL, Romeo Nicoară.

Ultima postare pe facebook a fostului jurnalist a fost legată de o problemă privind iubita sa.

„Pentru toți cei care aseară au râs de ce i-au făcut iubitei mele..vă garantez că o să prefera-ți să răspunde-ți în fața justiției și nu a mea…Hristoși să fiți nu o să scăpați…nici în mormânt….va scot cu dinții !!!!” a scris acesta pe facebook.

La această postare a primit și un răspuns care dă de înțeles că jurnalistul ar fi avut mai multe probleme:

„ Înainte să fii tu justițiar, mai bine ți-ai plăti datoriile, ți-ai rezolva dosarul penal din Anglia și dacă ți-ai mai băga niște sânge în tot alcoolul ăla și după ce faci toate astea, să îți dai seama că nu ai nici un drept să fii tu „corectul” sau poate așa dă bine pe sticlă”

VEZI:  FOTO-VIDEO: Bărbat găsit SPÂNZURAT, pe pasarela de la Partoş, la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax