|

În WEEKEND: Prima ediție a Cupei „Florea Grup” la tenis de câmp. Competiţie sportivă în Cetatea Alba Carolina

afis cupa florea (920x1280)Toți iubitorii tenisului sunt invitați, în acest sfârșit de săptămână, la un eveniment sportiv de excepție, „Cupa Florea Grup” la tenis de câmp. Evenimentul, aflat la prima ediție, este organizat de Baza Sportivă Tenis Pro Lincă.

Competiția se va disputa în grupe de patru echipe (după caz, trei sau cinci), după sistemul „fiecare cu fiecare”, două seturi. La 1-1, tiebreak 10 puncte.

Primele două echipe se vor califica în grupele semifinale, după care se va juca semifinala 1, semifinala 2, finala. Premiile pregătite de organizatori constau în cupe, plachete, obiecte sportive și mult-râvnitul titlu „Campion de toamnă”.

(P) Echipament tenis pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sport pentru bărbați femei și copii. Branduri mari: Adidas, Dunlop, Nike, Reebok, Under Armour, Salomon, Puma, Asics, Lee Cooper, Karrimor, Everlast, Wilson, British Knight, LA Gear, Disney. Comenzi online. Transport prin curier. Plata ramburs sau cu cardul, în rate. Reduceri mari în fiecare zi.

Vor fi trei categorii:

– dublu: Open

– dublu: 35 – 50 ani

– dublu: + 50 ani

Meciurile vor începe sâmbătă, 3 octombrie, iar duminică se vor juca semifinalele și finalele. Ziua se va încheia cu festivitatea de premiere.

„Am susținut mereu sportul, oricare ar fi acesta. Îți limpezește mintea, te face mai sănătos, mai optimist. Prin organizarea acestei cupe dorim să încurajăm practicarea sportului alb, un sport pentru toate vârstele. Sperăm să ne bucurăm de cât mai multe ediții ale Cupei Florea Grup”, spune Marcel Florea, director Florea Grup.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=440511avatar Publicat de pe 1 octombrie 2015 şi actualizat pe 20 octombrie 2015.
Publicat în ACTUALITATE, SPORT.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

  • votul: Asta au votat sebesenii, adica un edil navetist, care habar nu are de problemele strazilor pastorite, sau se...
  • danielaz: Serios ?!?! Suspendare ptr trafic de droguri ?!
  • Adrian: Stau pe una dintre strazile neasfaltate si am copii mici , iasa copii sa se joace in curte si de cite ori...
  • pricolici: arsenie 2 și 3
  • Stefan: Dna Mariana, in afara de cheltuilelile pe cota parte, fd reparatii,,fd rulment, fd special, nu aveti de...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI