Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Incendiu la o anexă gospodărească din Totoi. Pagube de 8.000 de lei, după ce acoperişul a fost distrus de flăcări

Publicat

Pompierii au intervenit duminică dimineața pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei anexe gospodărești din Totoi comuna Sîntimbru.

Potrivit ISU, focul a pornit de la coșul de fum neprotejat. Au ars 40 mp din acoperiș și 40 mp din tavanul de rigips. Pagubele produse se ridică la suma de 8.000 de lei.

Pompierii au acționat cu trei autospeciale și au reușit să salveze bunuri de 4.200 de lei.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, „detaşamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină duminică dimineaţa, la ora 7.20, în localitatea Totoi, comuna Sîntimbru pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, proprietatea lui M.C. Pompierii militari au intervenit cu trei autospeciale de stins incendii. În incendiu au ars aproximativ 40 mp din acoperişul anexei gospodăreşti confecţionat din lemn cu învelitoare din azbociment, 40 mp de tavan din rigips şi instalaţia electrică. Pagubele produse se ridică la circa 8.000 lei, iar bunurile salvate la aproximativ 4.200 lei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului o reprezintă un coş de fum neprotejat termic”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax