Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Alba Iulia, transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul de Arşi din Bucureşti. A fost rănit într-un INCENDIU izbucnit în Miceşti

Publicat

pompieri isu incendiu noaptea_2Un tânăr a fost rănit într-un incendiu izbucnit joi dimineaţa într-o gospodărie din cartierul Miceşti al oraşului Alba Iulia. Acesta a suferit arsuri de gradul II şi III la picioare şi a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic de Urgenţă, Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti.

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit joi dimineaţa, la ora 7.15, pe strada Apuseni din cartierul Micești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la centrala pe lemne a unei case de locuit, proprietatea lui B.I.

Pentru stingerea incendiului, pompierii militari au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă. Ca urmare a acestui eveniment, au ars instalația electrică, izolația de polistiren pe o suprafață de aproximativ 15 mp, o ușă, un geam termopan și plăci de rigips și s-a degradat zugrăveala din încăperea unde se afla centrala termică pe lemne.

Ambulanța SMURD a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unui tânăr în vârstă de 29 de ani, care a suferit arsuri de gradul II și III la nivelul membrelor inferioare.

Potrivit reprezentanţilor UPU de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, tânărul a fost transportat cu un elicopter SMURD la Bucureşti, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Tânărul ar fi încercat să aprindă focul în centrala cu lemne folosind benzină. Pagubele în urma incendiului au fost estimate la valoarea de 15.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax