Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Paul Șerban este noul șef al Poliției Cugir. Fostul șef, Milu Todea, va conduce Serviciul Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase la IPJ Alba

politie

Publicat

Poliția Cugir are un nou șef, de miercuri. Este vorba despre inspectorul principal Paul Șerban, care îl înlocuiește în funcție pe comisarul șef Milu Todea. Acesta a preluat conducerea Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Începând cu data de 8 mai 2013, prin dispoziţie a şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, la conducerea Poliţiei Oraşului Cugir a fost împuternicit, pentru o perioadă de 6 luni, inspector principal de poliţie Traian Paul Şerban.

Inspector principal de poliţie Paul Şerban este absolvent al Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti, promoţia 2005, dată de la care a îndeplinit funcţia de ofiţer de cercetare penală în cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi al Serviciului de Investigare a Fraudelor.

Ofiţerul are 32 de ani, este căsătorit şi are doi copii.

Începând cu aceeaşi dată, comisarul şef de poliţie Constantin Milu Todea, şeful Poliţiei Oraşului Cugir, a fost împuternicit, pentru o perioadă de 6 luni, să îndeplinească atribuţiile şefului Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, funcţie rămasă vacantă în urma încetării raporturilor de serviciu prin pensionare a comisarului şef de poliţie Gigel Huţanu.

Preluarea noilor atribuţii de către inspector principal Traian Paul Şerban a avut loc miercuri, 8 mai 2013, în cadrul unei şedinţe de lucru la care a participat şi şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea.

Chestorul principal i-a urat ofiţerului succes în activitatea profesională exprimându-şi convingerea că prin managementul său, va reuşi să conducă în mod eficient colectivul de poliţişti şi va rezolva problemele comunităţii, date în competenţa poliţiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax