Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Joburi de vacanță: Elevii și studenții din Alba care vor să muncească pe perioada verii vor primi informații despre posibilități de angajare

Publicat

Elevii și studenții care vor să se angajeze pe perioada verii vor fi informați despre oportunitățile de angajare pe perioada vacanței, iar angajatorii vor primi sprijin financiar din partea AJOFM, dacă semnează contracte de muncă pentru elevi și studenți. Acesta este obiectul unei campanii de informare lansată de președinta Organizatiei de Femei a PDL Alba, prof. Rodica Andronescu.

„În perioada 15-30 iunie, Organizația de Femei a PDL Alba organizează o campanie de informare a tinerilor cu privire la posibilitatea de angajare pentru 60 de zile lucrătoare pe perioada vacanței de vară,conform Legii 72 din 2007. În același timp, vom sensibiliza angajatorii cu privire la facilitățile pe care le au dacă angajează elevi și studenți timp de 60 de zile lucrătoare. AJOFM-urile pot să finanțeze 50% din indicatorii sociali de referinte pentru fiecare elev și student angajat, fiecare angajator popate primi 250 de lei pentru fiecare elev și student”, a explicat Rodica Andronescu.

„Anul acesta am constatat că sunt foarte mulți elevi și studenți care doresc să se angajeze șși am observat că orașul se înmulțește cu terase, patiserii, servicii sociale de gen asistență socială acasă în familiepentru persoane cu dizabilități sau pentru persoane în vârstă. Foarte mulți elevi au participat la cursuri prin diferite ONG-uri, care i-au abilitat în vederea ocupării acestor job-uri”, a adăugat aceasta.

Campania se va desfășura în tot județul Alba, în orașe, prin parcuri și cluburi, cu afișe și fluturași, dar și pe Facebook.

În cadrul campaniei vor fi contactați angajatori iar tinerilor li se va oferi sprijin pentru completarea CV-urilor. În momentul în care au semnat contractele cu tinerii, angajatorii vor încheia convenții cu AJOFM, pentru primirea subvențiilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. dedy

    sâmbătă, 15.06.2013 at 22:34

    un *** de om

  2. Purcariu Maria Gabriela

    marți, 27.06.2017 at 18:27

    Imi doresc foarte mult sa muncesc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax