Connect with us
Publicitate

Uncategorized

JOI seara la „Jocuri de Putere”, pe Realitatea TV: Despre planurile PNL pentru PSD, bani negri în două mega-dosare şi vacanţele în Grecia

Publicat

r b

rares bogdan Prim vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu vine în această seară la “Jocuri de Putere” şi spune cum are de gând Opoziţia să profite de “fuga în Serai” a premierului Ponta, de ce nu reuşesc liberalii să îl întoarcă din drum pe Gabriel Oprea şi cine poate să ţină piept în 2016 maşinăriei de vot PSD.

PNL a ratat în ianuarie prima ocazie să forţeze demisia lui Victor Ponta. Acum, premierul a călcat din nou strâmb, apoi şi-a abandonat partidul, dar şi guvernul, pentru a se trata la Istambul. Vor rata liberalii şi această nouă şansă de a-i îndeplini dorinţa lui Klaus Iohannis – un guvern liberal?

Cum ne garantează PNL că nu vom avea din nou politicieni lacomi pe listele electorale, cine sunt candidaţii care se vor bate cu PSD pentru primăriile şi consiliile judeţene, dar şi cât de lung e drumul până la alegerile parlamentare anticipate ne spune în această seară, de la ora 21.00, liderul PNL, Teodor Atanasiu.

Iar de la ora 22.00, în platoul “Jocuri de Putere” iau loc cinci jurnalişti care ştiu totul despre mega-dosarele momentului. Aflăm de la Alex Căutiş, Valeriu Turcan, Cornel Ivanciuc, Oreste Teodorescu şi Stelian Negrea cum loveşte DNA în topul retrocedărilor, ce au găsit procurorii care au percheziţionat locuinţa lui Horia Simu, dar şi cum a reuşit celebrul samsar să primească peste 100 de milioane de euro de la ANRP pentru un teren de 10 hectare din Sectorul 6, în doar trei luni de la depunerea cererii.

A doua bombă pe care o detonăm în această seară are legătură cu traseul şpăgilor dintr-un mega-dosar pregătit de procurori. Aflaţi cum au luat anchetatorii urma banilor şi ce politicieni au cedat ispitei de milioane de euro. Dezvaluri incredibile din Traseul Şpăgii din Dosarul „Rompetrol”.

“Jocuri de Putere” continuă, de la ora 23.15, cu toate informaţiile pe care trebuie să le ştie cei care au de gând să îşi petreacă vacanţa în Grecia. Află cum îi afectează criza prin care trece ţara pe turiştii români, cum te protejezi de neplăceri şi ce trebuie să ştii înainte să pleci în concediu.

Nu rata o nouă ediţie explozivă Jocuri de Putere, de la 21.00 până după miezul nopţii, cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, în direct la Realitatea TV, Realitatea FM şi pe internet, la www.realitatea.net/live

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax