Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI | Ziua Mondială a Poeziei, sărbătorită la Alba Iulia: Micii poeți ai județului, premiați de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga”

Publicat

Pentru al treilea an consecutiv, de Ziua Mondială a Poeziei, „micii poeți” ai județului Alba au fost provocați la creație de către Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” și vor fi recompensați cu premii pentru cele mai inspirate și ingenioase poeme. Ceremonia de premiere va avea loc joi, 21 martie 2013, la ora 10.00, la teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia.

Concursul de poezie a fost lansat la începutul lunii martie și s-a adresat tuturor elevilor din clasele V-VIII din toate școlile județului Alba. În acest an, au participat peste 100 de elevi, care au trimis câte două poezii pe teme la alegere.

Cei mai apreciați „mici poeți” vor primi premii din partea Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” astfel: câștigătorii premiilor 1, 2, 3 și mențiune vor primi diplome și cărți, iar toți ceilalți participanți vor primi câte o diplomă.

Concursul de poezie se află la cea de-a treia ediție și este realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Teatrul de Păpuși „Prichindel”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax