Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

La vânătoare de căprioare fără autorizație: Doi bărbați din Jidvei sunt cercetați de poliție pentru braconaj și complicitate la braconaj

Publicat

Doi bărbați din Jidvei sunt cercetați de polițiști pentru braconaj, complicitate la braconaj și alte câteva infracțiuni, după ce au încercat să împuște un căprior, fără a avea autorizație de vânătoare. 

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în timp ce acţionau în cadrul planului de acţiune „Braconierul”, în comun cu paznicii de vânătoare ai A.V. P. S. Valea Târnavei Jidvei, s-au sesizat despre faptul că pe un fond de vânătoare situat pe raza comunei s-a auzit un foc de armă.

La scurt timp după acest incident poliţiştii au oprit aproape de locul în care s-a auzit focul de armă un tractor condus de V. C., din comuna Jidvei, iar în interiorul cabinei s-a găsit o husă de armă, 11 cartuşe şi un proiector electric cu cablu de alimentare.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că V. C. deţine carnet de vânătoare şi permis de armă, iar în seara zilei de 17.05.2013, şi-a luat cele două arme de vânătoare pentru care este autorizat şi, fără a deţine autorizaţie de vânătoare, s-a deplasat pe fondul de vânătoare respectiv, fiind însoţit de M. C., ocazie cu care a executat un foc de armă după un căprior, fără a-l nimeri. Apoi V. C. i-a solicitat lui M. C. să-i ducă cele două arme acasă, pentru a nu fi depistat.

V. C. nu deţine autorizaţie de armă şi nici permis de vânător, iar V. C., nu este înscris în fondul de vânătoare situat pe raza comunei Jidvei.

V. C. este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de „braconaj”, „uz de armă letală fără drept”, iar M. C. pentru comiterea infracţiunilor de „complicitate la infracţiunea de braconaj” şi „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax