Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Legea dării în plată: PNL susţine formarea unei comisii de parlamentari, reprezentanţi ai Guvernului şi băncilor. Actul normativ ar putea intra în vigoare în aprilie

Publicat

parlament Pentru legea privind darea în plată, PNL susţine înfiinţarea unei comisii formate din parlamentari de la toate partidele, reprezentanti ai Guvernului şi sistemului bancar. Aceasta ar urma să lucreze la o nouă formă a legii, acum trimise înapoi la Parlament de către preşedintele Klaus Iohannis.

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu susţine că legea ar urma să intre în vigoare din aprilie. Potrivit acesteia, parlamentarii PNL care vor face parte din aceasta comisie vor fi desemnaţi la Biroul Politic Naţional, care va avea loc în 18 ianuarie.

Gorghiu a adăugat că PNL vrea ca această comisie să fie înfiinţată înainte de începerea sesiunii parlamentare, iar în februarie sa fie terminate amendamentele propuse la actul normativ care a fost trimis de Preşedinţie spre reexaminare Legislativului.

„Este un proiect important din pricina rolului social al acestei legi şi cred că nu trebuie să uităm că sunt mii de cetăţeni care se află în impas, care nu au capacitatea să-şi plătească creditele şi au nevoie de o soluţie rapidă pentru ieşirea din aceasta situatie. Sunt aspecte care trebuie să fie ajustate şi vor fi ajustate în cadrul acestei comisii. Sunt absolut convinsă că în luna februarie vom avea deja setul de amendamente agreat de toată lumea astfel încât să avem o lege promovată cu repeziciune şi în Senat şi în Cameră”, a spus Alina Gorghiu.

sursă: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax