Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Locuitorii din Sântimbru, revoltați de starea drumului, în zona căii ferate. Cer soluţii pentru rezolvarea urgentă a situaţiei

Publicat

16899948_1387782051243391_648317961_n Cetățenii din Sântimbru s-au săturat de starea deplorabilă a unui tronson de drum din localitate, iar pentru a încerca să găsească o soluție la această problemă solicită o întâlnire cu reprezentanții companiei care se ocupă de lucrările de infrastructură la calea ferată. Drumul la care se referă aceștia este mai degrabă o improvizație, o deviere de trafic rutier pe aproximativ patru kilometri, variantă ce este folosită de mai bine de doi ani, de când s-au început lucrările la trecerea de cale ferată din Sântimbru.

Soluţia de „circulaţie temporară” pe drumul neamenajat a fost criticată având în vedere perioada îndelungată de derulare a lucrărilor, ce a blocat, în această zonă, accesul pe drumul judeţean asfaltat.

În încercarea de a pune capăt acestei probleme, cetățenii din Sântimbru solicită o întâlnire cu executantul lucrărilor, „„Impressa Pizzaroti & C” S.p.A”

„Cetățenii comunei Sântimbru semnatari ai taberelor anexate, solicităm prin prezentul memoriu o întâlnire în data de 23.02.2017 la ora 16.00 cu organele abilitate pentru soluționarea stării dezastroase a drumului din comuna Sântimbru și găsirea unei soluții pentru rezolvarea cât mai urgentă a situației.

Menționăm că am ajuns la o situație disperată și nu ne dorim să ajungem la alte manifestări de protest”, scriu cetățenii într-un memoriu transmis firmei „Impressa Pizzaroti & C” S.p.A”.

Reamintim că pe tronsonul de cale ferată Vinţu de Jos – Alba Iulia – Coşlariu se fac lucrări de modernizare de patru ani, fiind incluse în proiectul de reabilitare pe ruta Braşov – Simeria (22,61 km), parte componentă a Coridorului IV Pan european, pentru circulaţia trenurilor cu viteza maximă de 160 de km/h. Termenul de finalizare al acestora a fost prelungit de mai multe ori. De execuția lucrărilor pe lotul Vințu de Jos – Coșlariu se ocupă „Impressa Pizzaroti & C” S.p.A.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Jon

    marți, 21.02.2017 at 21:52

    Ce sa mai vorbim despre drumul de la vintu de jos, care este inchis din aceiasi perioada si circulatia este deviata pe sub pod, si autobuzele intra cu greu pe acolo.
    Lucrarile la aceasta cale ferata dureaza mult prea mult.
    Lucrarile la podul care trece peste calea ferata la vintu de jos stangneaza de un an.
    E jalnic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax