Connect with us
Publicitate

SPORT

Motive de îngrijorare: Unirea n-a putut trece de CS Zlatna

Publicat

Unirea Alba Iulia nu a putut trece, duminică, de conjudețeana CS Zlatna. Partida a avut  loc pe Stadionul ”Pielarul” din Sebeș şi s-a încheiat cu scorul de 0-0. meci în care uniriștii s-au chinuit în compania grupării pregătite de Ion Ilie. Cu o formulă nouă de joc, trupa lui Marian Pană nu a strălucit în teren, în vreme ce portarul Barna nu a fost întrebuințat serios. ”Suntem în căutări, în prima repriză am fost cam departe de ceea ce ne dorim, dar în repriza secundă ne-am apropiat de  adevăr. Vom mai renunța la 3-4 dintre jucătorii nou veniți și sper ca, săptămâna viitoare, să definitivez lotul”, a declarat antrenorul principal Unirea Alba Iulia, Marian Pană.

Cei doi tehnicieni au trimis în teren următoarele distribuții:

FC Unirea: Ciucă – Bâlu, Camara, Simion, Giurgiu – Dulciuc, Pleniceanu, Stan, Spătaru – S. Mureșan, Munteanu. În actul secund, au mai intrat: Rotaru, Bărbulescu, Stanciu, Oprea, Câmpeanu, Boboc, Filip, Negură.

CS Zlatna a intrat în teren în următoarea alcătuire: Barna – V.Dîrjan, G.Toma, Colcer, Mânecan – Borcea, Neagu, Tănase, Dîrjan – Gherman, Bucur. În partea a doua, au mai jucat: Cocârcă, Amariei, Kiraly, Tămășan, Vasinca Popa.

În prima repriză, CS Zlatna a solicitat vehement o lovitură de la 11 metri, însă centralul Nicușor Marcu nu a fost impresionat de căderea lui Bucur.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. jiji

    luni, 14.02.2011 at 08:21

    ce dracu nu sa anunţat că nu se joacă la Oarda? faceţi lumea proastă ! sau Unirea nu mai are nevoie de spectatori..? ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax