Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

[P] Alba Mall aniversează 6 ani: The big six-shopping and party mix! Noaptea reducerilor, concert Delia și surprize

Publicat

La 6 ani de la momentul în care își deschidea oficial porțile, cel mai important centru comercial din județul Alba se dinamizează și se reconfigurează conform așteptărilor clienților. O nouă imagine, mai „fresh”, mai prietenoasă și mai atractivă și un plus consistent de creativitate în generarea și promovarea de evenimente sunt primele etape ale unui proces de rebranding care a început deja și care, estimează reprezentanții Alba Mall, nu se va încheia niciodată, pentru că, spun ei, „într-o activitate atât de dinamică nu ai șanse să reziști pe termen lung decât dacă ai curajul să te reinventezi mereu”.

Pe lângă noua identitate, la Alba Mall este implementat și un nou concept: shopping mall inclusive care cuprinde toate laturile actuale ale shoppingului de tip family, începând de la pet shop, beauty, fashion, locuri de joacă și până la food-court, cinema și noi magazine ale unor branduri puternice, internaționale.

Atelerul creativ va oferi noi formule pentru petrecerea timpului în așa fel încât mall-ul să devină un veritabil centru comunitar în această privință.

La acest deziderat va contribui și cinematograful ce se va deschide aici până în primăvara lui 2014. Noua imagine Alba Mall va fi completată printr-o serie continuă de evenimente, de la concerte la expoziții, de la promoții și reduceri la premii cum nu s-au mai văzut vreodată.

Noul administrator al centrului comercial este Voicu Vușcan, un tânăr cu un background solid în management comercial.

„Dorim să alăturăm standardelor și tendințelor curente o viziune care să echilibreze așteptările, atât la nivel de facility prin crearea de noi puncte de interes care să crească gradul de confort al clienților cât și în zona de food sau în zona magazinelor. Suntem în discuții cu investitori împreună cu care să reconfigurăm zona de fashion prin noi branduri naționale și internaționale. În următoarea perioadă toți cei care vor intra în centrul comercial Alba Mall vor putea observa o noua dinamică și un plus de atractivitate pentru shoppingul actual. În egală măsură, împreună cu un important operator cinematografic, vom dezvota un cinematograf standardizat conform clasificărilor actuale,” a precizat Voicu Vuscan – Alba Mall.

Pe 30 noiembrie 2013 centrul comercial Alba Mall aniversează 6 ani. Cu acest prilej se vor organiza o serie de evenimente care să marcheze momentul aniversar: The big six- shopping and party mix!

Pe lângă concertul Delia programat la ora 21.00, albaiulienii vor avea parte de reprize de fidelizare, o tombolă în cadrul careia se vor premia clienții prezenți la aniversare cu produse și accesorii de top. 6 tablete cu sistem android, câte una pentru fiecare an de existență a centului comercial, vor fi puse la bătaie într-un eveniment inedit pus în scenă alături de legionarii Gărzii romane Apulum. Nu va lipsi nici torul aniversar, cel mai delicios moment al serii, servit în compania selectă a Deliei. Aniversarea reprezintă un bun prilej pentru amatorii de shopping de a se confrunta cu cele mai bune prețuri în cea mai lungă noapte a cumpărăturilor de toamnă, începând cu orele 19.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: DISTRACȚIE de 1 DECEMBRIE în Alba Iulia: Concerte Sensor, Zadar, Vama, Anda Adam, muzică populară și corală, spectacole cu flăcări | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax