Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Până în 6 NOIEMBRIE, în Alba trebuie distribuite peste 250.000 de carduri de sănătate. Cum se procedează în cazul cetăţenilor care nu sunt găsiţi la domiciliu

Publicat

card sanatate În judeţul Alba, până la data de 6 noiembrie, trebuie distribuite 254.500 de carduri de sănătate. Până în prezent la Oficiul Judeţean de Poştă Alba au ajuns 50.00 de carduri. Potrivit directorului oficiului din Alba, Ioan Florea poştaşii au început deja procesul de distribuire în localităţile din judeţul Alba. Cei care nu vor fi găsiţi acasă prima dată, poştaşii vor mai trece şi a doua oară la domiciliul cetăţenilor.

„Conform contractului, le vom distribui până în data de 6 noiembrie. În prezent ne-au sosit 50.000 de carduri, acre de ieri au fost repartizate în toate localităţile din judeţ. Evident că nu o să reuşim să le distribuim pe toate, fie unii cetăţeni sunt plecaţi la muncă în străinătate, unii sunt plecaţi prin ţară.

Dar ce nu se poate distribui, poştaşul va face două încercări de a-l distribui, după care se va viza cetăţeanul care nu este acasă la unul dintre oficiile din Alba Iulia sau pe raza localităţii unde are domiciliul” a spus directorul Oficiului Judeţean de Poştă Alba, Ioan Florea,

Dacă în 20 de zile de la a treia înştiinţare, din partea Poştei, cetăţeanul nu se prezintă să îşi ridice cardul de sănătate, acesta va fi înapoiat către CAS Alba, de unde persoanele asigurate pot intra în posesia lor.

Ioan Florea a precizat că în cazul cetăţenilor care s-au mutat în alt judeţ, cardurile de sănătate vor fi redistribuite pe raza localităţilor unde au domiciliul în prezent.

„Avem o colaborare bună cu CAS şi medicii de familie. În mediul rural, medicii de familie au o mare contribuţie la în a-şi primi oamenii cardurile de sănătate”, a mai spus directorul Poştei din Alba.

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax