Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Parteneriat cultural între Inter-Art Aiud şi o asociaţie din Malaezia. Expoziţie de artă românească, la festivalul din Sasaran

Publicat

img070 Fundaţia „Inter-Art” Aiud a prezentat o expoziţie de artă românească, în noiembrie, la Festivalul Internaţional de Artă din Sasaran, Malaezia. Expoziţia a reprezentat primul pas al acestui parteneriat, urmând ca anul viitor o expoziţie de artă malaysiană să fie organizată la Aiud.

Expoziţia românească a făcut parte din programul oficial al Festivalul Internaţional de Artă din Sasaran şi a avut un succes deosebit. Lucrările semnate de Elena Cristea, Anca Sas şi Stefan Balog au fost admirate de peste 3000 de vizitatori pe parcursul celor 12 zile cât a durat festivalul.

Fundaţia „Inter-Art” a semnat zilele trecute un parteneriat de colaborare cu Asociaţia malaysiană „Sasaran Arts”. Cele două părţi se angajează în organizarea unor evenimente artistice comune şi promovarea reciprocă bilaterală a culturii și artelor din cele două ţări, organizarea de manifetări culturale comune, oriunde în lume.

În calitate de preşedinte al Fundaţiei „Inter-Art” Stefan Balog şi omologul său, Ng Bee, preşedintele Asociaţiei „Sasaran Arts” au semnat protocolul în prezenţa a peste 500 de persoane, artişti participanţi la festival din 23 de ţări, public local prezent la eveniment, reprezentanţi ai guvernului malaysian şi ai administraţiei teritoriale.

Festivalul Internaţional de Artă din Sasaran, Malaezia, a marcat anul acesta o ediţie deosebită şi tinde să devină una din cele mai importante tabere de creaţie din Asia. Au fost prezenţi 70 de artişti din 23 de ţări din toate colţurile lumii, care au creat pe mai multe ateliere: pictură, grafică, sculptură, ceramică.

Expoziţia de închidere a festivalului a prezentat sinteza celor 2 săptămâni şi a avut parte de un numeros public iubitor de artă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax