Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PERCHEZIŢII DIICOT la Cugir. O persoană a fost REŢINUTĂ pentru trafic de droguri. Alt inculpat, cercetat sub control judiciar

Publicat

reinut

mascati retinut perchezitii DIICOT Alba Iulia a coordonat, joi dimineaţa, percheziţii în oraşul Cugir, la persoane bănuite de trafic de droguri. Au fost audiate mai multe persoane, iar una dintre ele a fost reţinută. Alt inculpat este cercetat sub control judiciar.

În timpul percheziţiei desfăşurate la domiciliul celor doi inculpaţi, procurorii au descoperit ”masă vegetală” şi obiecte destinate consumului de droguri. Persoanele vizate, care locuiesc în Cugir şi cultivau, consumau şi comercializau droguri de risc. Inculpatul reţinut de procurorii DIICOT Alba Iulia era implicat şi în comercializarea de cannabis.

La sediul DIICOT Alba Iulia au fost audiaţi, joi, 10 noiembrie, mai multe persoane din Cugir, bănuite de consum de droguri.

Ancheta vizează săvârşirea infracţiunilor de deţinere, vânzare şi punerea la dispoziţie a unei locuinţe pentru consum de droguri de risc.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. larisa pop

    joi, 10.11.2016 at 21:25

    era cazul saa vina si la cugir politia e varza numai giscani cu girofar

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax