Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PMP Alba şi-a făcut norma de semnături pentru prezidenţiale: A strâns 6.200. Vezi în ce oraşe stă prost

Publicat

pmp alba Candidatul la alegerile prezidenţiale Elena Udrea a obţinut până acum în Alba aproximativ 6200 de semnături, depăşind astfel targetul total de 5780 de semnături repartizate judeţului, susţin reprezentanţii locali ai PMP. Sunt însă şi localităţi unde targetul nu a fost încă atins: Câmpeni, Aiud şi Blaj. 

”Fiecare partid îşi stabileşte o ţintă, în numărul de semnături. La partidul Mişcarea Polupară am luat numărul de semnături total pe care trebuie să le strângă un candidat la care am adăugat 10% ca şi marjă de eroare (pentru că există posibilitatea să se producă şi greşeli) şi am împărţit pe judeţe. Astfel pe judeţul Alba, conform unui calcul bine stabilit, s-a repartizat 5780 semnături, noi am făcut 6200. Nu e aşa simplu să strângi semnături. Până în momentul de faţă nu ne-am atins targetul la Câmpeni, Aiud şi Blaj. La Blaj acum avem în jur de 300 de semnături. Acum avem o echipă în Blaj, pentru că este piaţă şi sperăm să atingem targetul de semnături”, a declarat Clemenţ Negruţ.

”Ne-am mobilizat în aşa fel încât în primă fază să completăm toate locurile în organizaţie care nu au fost puse la punct. Am atins numărul scontat de semnături, însă nu am ajuns la termenul de predare. Am pregătit materialeleţie  electorale, bannere mesh-uri, ne-am găsit locaţiile, am făcut cereri la primărie, am fixat punctele pe care vrem să le atingem. Organizaţia noastră s-a implicat foarte mult, activitatea este în plin şi suntem în grafic.” a precizat Gabriela Muntean, secretarul general al PMP Alba Iulia.

Targetul de semnături pe localităţi, în judeţul Alba:

Alba Iulia – 1300

Sebeş – 1000

Teiuş – 350

Aiud – 600 (targetul nu a fost atins)

Ocna-Mureş – 350

Zlatna – 300

Cugir – 350

Abrud – 250

Câmpeni – 250 (targetul nu a fost atins)

Baia de Arieş – 250

Blaj – 450 (targetul nu a fost atins)

Gabriela Muntean a specificat că odată cu strângerea de semnături s-a atins şi un alt scop. ”În măsura în care am mers să luăm o semnătură am discutat cu acei oameni, le-am alocat un oarecare timp”.

Clemenţ Negruţ a completat cu faptul că ”interesul nostru a fost nu numai să obţinem semnătura acelui om pentru susţinere, ci să se materializeze într-un viitor vot.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax