Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PNL Alba vrea să câștige 70 de primării, din totalul de 78, la alegerile locale. Localitățile în care cred că vor avea probleme

Publicat

roman

florin roman PNL Alba și-a propus ca după alegerile din 5 iunie să aibă în jur de 68-70 de primari, potrivit secretarului general adjunct al partidului, Florin Roman. Prezent în emisiunea Testul de Sinceritate, Roman a precizat că în județul Alba partidul și-a asumat un scor de peste 60%, fiind și cel mai mare scor din România asumat de o organizație a Partidului Național Liberal.

Florin Roman a fost invitat săptămâna trecută în emisiunea Testul de Sinceritate unde a vorbit despre campania electorală și despre cât este de pregătit Partidul Național Liberal pentru această „luptă”.

„Eu spun că suntem extrem de bine pregătiți, știu foarte bine pe ce mă bazez când spun asta, cunosc fiecare organizație, fiecare candidat, cunosc ce și-au asumat ca și țintă electorală colegii din fiecare organizație din județul Alba și urmare a acestor ținte politice stabilite de către colegii noștri am ajuns la un procent de peste 60%, undeva la 64%”, a declarat secretarul general adjunct al PNL Alba, Florin Roman.

Acesta a mai precizat că PNL Alba dorește ca după alegerile din 5 iunie să aibă în jur de 68-70 de primării din județ, din totalul de 78.

Roman a discutat și despre localitățile unde se așteaptă lupte grele și unde cred că vor pierde în favoarea PSD.

„Cu siguranță vor fi alegeri dificile la Ciugud unde este un primar PSD care la locale de regulă obține la locale rezultate foarte bune, la Ciuruleasa, la Bucium”, a spus Florin Roman.

Acesta nu s-a ferit să spună că PNL va câștiga câteva primării conduse în acest moment de soclial-democrați și este convins că Dorin Nistor va câștiga la Sebeș.

„Vom câștiga Abrudul, va fi o luptă destul de strânsă la Stremț, vom recâștiga Vințu de Jos și sunt și alte localități cu primar PSD care o sa vedeți că după alegeri vor o să devină localități cu primari PNL” a mai spus acesta.

În ceea ce privește situația de la Câmpeni, unde primarul Călin Andreș a trecut în 2014 de la PNL la PSD, Roman spune că acolo este o luptă „la baionetă” în care va conta foarte mult mobilizarea.

Roman mai spune că la Alba Iulia singura „problemă” pe care și-o pune PNL este scorul care speră să fie unul covârșitor.

„La Alba Iulia vom câștiga fără probleme, vom avea majoritate în CL și spun asta pentru că domnul Hava este unul dintre cei mai votați primari din România dar și pe structura organizatorică a partidului care este net superioară colegilor de la PSD” a mai spus Roman.

FOTO: Propunerile PNL pentru CONSILIUL LOCAL Alba Iulia. Nume vechi, dar și puţin showbizz pe lista liberalilor

Vezi mai multe amănunte despre campanie pe care o pregătește PNL Alba în emisiunea Testul de Sinceritate.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax