Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Poliţistele din Alba, în campanie de activism împotriva violenţei

Publicat

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba se alătură campaniei de 16 zile de activism împotriva violenţei şi oferă femeilor câte o floare. Acest gest, împreună cu mesajul „Violenţa asupra femeii ne răneşte pe toţi. Nu fi indiferent. Nepăsarea ucide!” va reprezenta cadoul oferit de femeile poliţiste, albaiuliencelor care se vor afla în zona Bulevardului Transilvaniei, joi, de la ora 10.00.

Ideea campaniei este să atragă atenţia la nivel local, naţional şi global asupra diferitelor forme de violenţă cu care se confruntă femeile, subliniind că violenţa este o încălcare a drepturilor omului. Perioada aleasă pentru campanie se derulează între două zile cu semnificaţie deosebită: începe în data de 25 noiembrie – Ziua Internaţională împotriva Violenţei asupra Femeilor şi ia sfârşit în 10 decembrie – Ziua Internaţională a Drepturilor Omului.

Parteneri în organizarea acestei campanii sunt Parlamentul României, Camera Deputaţilor, Comisia pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi, Poliţia Română, Institutul Est-European de Sănătate a Reproducerii şi Sistemul ONU din România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax