Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Poliţiştii din Alba au dat peste 500 de amenzi într-o săptămână, pentru şoferii care au circulat cu viteză prea mare şi alte abateri. Sancţiuni în valoare de 63.000 lei

Publicat

politie

masina politie radar monitorizare trafic În cadrul unei acţiuni organizate săptămâna trecută pentru prevenirea accidentelor cauzate de viteză şi alte abateri de la Codul Rutier, poliţiştii din Alba au dat peste 500 de amenzi, în valoare totală de 63.000 de lei. De asemenea, au constatat 16 infracţiuni.

În perioada 17-23.10.2016, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, Birourilor si Compartimentelor Rutiere, în colaborare cu lucrători din cadrul Formațiunilor de Ordine Publică si Secțiilor de Poliție Rurală din judeţul Alba au acţionat pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteza, în scopul impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic, în cadrul unei acțiuni organizate, la nivel naţional.

Au fost aplicate peste 504 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 63.175 de lei şi au fost constatate 16 infracțiuni, transmite IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax