Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prinşi în timp ce conduceau mopede fără permis şi sub influenţa alcoolului. Trei tineri din Alba s-au ales cu dosare penale

Publicat

Poliţiştii din Alba au depistat în trafic, la sfârşitul săptămânii trecute, trei tineri din Sântimbru, Stremţ şi Zlatna, care conduceau mopede fără permis şi sub influenţa alcoolului. Aceştia s-au ales cu dosare penale.

Sâmbătă, la ora 18.00, o patrulă mixtă formată dintr-un agent de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei oraşului Zlatna şi un poliţist local, aflată în executarea serviciului de patrulare şi menţinere a ordinii şi siguranţei publice, au oprit pentru control un moped condus pe strada Calea Moţilor din Zlatna, de Ionică M. (36 ani) din Zlatna.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date poliţiştii au stabilit că acesta nu avea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost însoţit la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot sâmbătă, la ora 21.15, polițiști rutieri din cadrul Politiei Orașului Teiuș, aflaţi în executarea serviciului de supraveghere şi control al traficului rutier, au oprit pentru control un moped condus pe strada Horea din oraşul Teiuș, de către E.I.  (33 de ani), din Stremţ. Poliţiştii au constatat că nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. După ce a fost verificat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care E.I. a fost însoţit la Spitalul Municipal Aiud, unde i-au fost recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică, la ora 11.45, poliţişti din cadrul Poliţiei Locale Alba Iulia l-au identificat pe M.V.A. (24 de ani), din Sântimbru, în timp ce conducea pe strada Arnsberg din Alba Iulia un moped înregistrat pe comuna Sântimbru. În urma verificărilor efectuate cu ajutorul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cazul a fost preluat de poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, care în cadrul verificărilor au procedat şi la testarea tânărului cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aer expirat

În cele trei cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere” şi ,,conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană  având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gigi cantea

    duminică, 30.06.2013 at 09:27

    Voi aveti ce aveti cu noi dar cu autocarele mortii ce faceti? Ce faceti pentru copiii nevinovaţi care mor în masă ? Eu la vîrsta mea ,nu am nevoie de protecţia voastră,ori bănuiesc ,că nu vă pasă în nici un fel de copii. Ei nu au bani să plătească amenzi,sau să muncească în folosul „comunitătii”!!! Deci dupa opinia mea,singurul scop al acestei mizerii de lege nu este protecţia omului,ci exploatarea lui. Totul pentru bani .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax