Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Produse pentru toate gusturile, la Târgul “Handmade & Vintage” din Alba Mall, în week-end

Publicat

La sfârşitul săptămânii trecute, a avut loc cea de-a V-a ediţie a Târgului “Handmade & Vintage”, în incinta Alba Mall. Evenimentul a atras un număr mare de expozanţi, dar şi de vizitatori. Pe lângă anticari, au fost prezenţi producători de obiecte handmade, în special bijuterii din porţelan, sticlă, pietre semipreţioase. aţă sau plastic, lumânări de diferite forme şi culori, dar şi producători de îmbrăcăminte cusută sau tricotată manual.

Pentru a da culoare evenimentului, unii dintre expozanţi au venit şi cu idei originale, aşa cum a fost, de exemplu, mica expoziţie de dulceţuri de casă în borcane personalizate, la standul unui colecţionar din Câlnic.

Au fost prezenţi şi producători de obiecte handmade, care au participat la fiecare ediţie de până acum, unul dintre aceşti „veterani” fiind Ioana Morar, care realizează coperţi brodate manual pentru caiete, cărţi de oaspeti sau felicitări, de aproximativ 3 ani.

Nu au lipsit nici standurile dedicate copiilor, cu turtă dulce sau fructe caramelizate, iar aceştia au putut să admire şi jucăriile expuse la standurile de antichităţi.

Reprezentanţii centrului comercial au declarat că şi această ediţie a fost un succes şi au precizat că următorul eveniment de acest fel va fi organizat în curând.

Andra TOTH


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax