Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Profesori de la Liceul Teoretic Teiuş participă la cursuri gratuite Google for Education, pentru abilităţi în utilizarea instrumentelor online

Publicat

DSCN3526 În această perioadă, profesori de la Liceul Teoretic Teiuș participă la stagii de formare Google for Education. Programul are o durată de două zile, iar profesorii vor dobândi abilități de utilizare a instrumentelor online în educație. La aceste cursuri s-au înscris 49 de cadre didactice.

Aplicațiile Google for Education sunt instrumente ce pot fi utilizate în mod gratuit în  procesul de învățământ, în procesele administrative din școală, precum și  în comunicarea cu părinții și comunitatea. Formarea este gratuită și asigurată de formatorii și liderii locali Google.

Programul urmărește pregătirea cadrelor didactice să pună la dispoziția elevilor o mai bună pregătire pentru viața profesională, prin oferirea accesului la tehnologie și training în utilizarea instrumentelor online.

Utilizarea la clasă a instrumentelor online presupune un proces de învățare pentru cadrele didactice, concretizat în stagiile de formare organizate de JA România. Junior Achievement România este o organizație non-profit, care are drept scop să inspire şi să pregătească tânăra generaţie pentru a reuşi în carieră și viață prin încurajarea iniţiativei, profesionalismului şi dezvoltării unor competenţe esenţiale pentru viaţa personală şi profesională.

„Utilizând aplicațiile Google împreună cu elevii, procesul de învățământ va urma calea firească a evoluției tehnologiei informaționale, iar învățarea va deveni mai atractivă pentru elevi și evaluarea mai facilă pentru cadrele didactice” a declarat directorul adjunct al Liceului, Marius Cosmin Pintea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax