Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șoferi din Alba, cu dosare penale. Au fost prinși de polițiști, conducând fără permis sau cu alcool „la bord”

Publicat

actiune politisti alba Cinci șoferi din Alba s-au ales cu dosare penale, în weekendul trecut. Trei bărbați din Ighiu, Hopârta și Abrud au fost prinși de oamenii legii vineri, după ce s-au urcat la volanul unor autovehicule, fără poseda permis de conducere. Alți doi șoferi, Jidvei și Alba Iulia, sunt de asemenea cercetați de polițiști, după ce au fost prinși cu alcool „la bord” sau conducând un autovehicul neînmatriculat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 4 decembrie, ora 13.00, poliţiştii Postului de Politie Ighiu l-au depistat pe D.N., de 47 de ani, din comuna Ighiu, în timp ce conducea un autoturism prin comună, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot vineri, 4 decembrie, în jurul orei 20.30, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud l-au depistat pe D.N.L., de 51 de ani, din comuna Hopârta, care conducea un tractor pe DJ 107 P, având permisul de conducere anulat.

De asemenea, vineri, 4 decembrie, în jurul orei 15.40, poliţiştii din Abrud l-au depistat pe B.L.D., de 27 de ani, din Abrud, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul condus de bărbat este radiat din circulaţie din februarie 2013.

La data de 6 decembrie, în jurul orei 10.00, poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Alba, în timp ce acţionau pe DJ 107, pe raza localităţii Sîncel, au oprit, pentru control, un autoturism condus de C.V., de 43 de ani, din comuna Jidvei, judeţul Alba. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot duminică, 6 decembrie, în jurul orei 20.00, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia l-au depistat pe S.P., de 44 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism ale cărui plăcuţe provizorii de înmatriculare erau expirate.

În toate cazurile de mai sus, poliţiştii au deschis dosare penale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax