Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA pe ALBA24: Parcare cu duba „la rondou”, în spatele unor blocuri din Cetate

Publicat

parcare cu duba la rondou alba Din seria parcărilor mai puţin „inspirate” pe spaţiul public al oraşului Alba Iulia, astăzi avem un exemplu de autoutilitară lăsată „la odihnă” în spatele unor blocuri din cartierul Cetate. Având în vedere spaţiul limitat pentru aaccesul dintre blocuri, este de înţeles că unii riverani îşi găsescu cu greu loc de staţionat pentru autovehiculele mai mari. Însă un cititor Alba24 a sesizat că nu ar fi o problemă dacă duba respectivă ar rămâne parcată „la rondou” doar pe timpul zilei, când majoritatea locatarilor sunt la serviciu. După-amiaza, situaţia se schimbă.

„La ieşirea din parcarea ce se află în spatele magazinului Agra’s de lângă piaţă, după cum se vede în poză există un rondou – pe o parte se intră şi pe ceaalaltă se iese din parcare.

Acest <şofer> de Duda Trans se pare că a făcut cam demult şcoala de şoferi şi a cam uita ce e cu parcările, sau pur şi simplu e nesimţit.

În timpul zilei nu e nici o problemă că-şi lasă maşina acolo, pentru că parcarea e goală, dar seara, când vrei se ieşi, trebuie să fii şofer bun ca să treci printre el şi cel care parchează regulamentar”, este mesajul transmis de cititorul Alba24, care a oferit şi o imagine de „exemplificare”.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. albanezul

    marți, 16.09.2014 at 21:12

    Zona aceasta si strazile de langa ea este super aglomerata cu masini,din pacate sunt multe persoane care au zis mereu ca”nu dau bani pt parcare’cand pot lasa masinile oriunde! Si asta fac,ocupa parcarile rezervate,doar saptaman trecuta de 2 ori cand am ajuns seara am gasit masini pe locul platit de mine!Am zis sa fiu om de omenie si nu am chemat politia comunitara..dar sunt nesimtiti si data viitoare nu -i mai iert!Bine ca primaria ia banii,dar macar un panou de avertizare dc nu pun?Cine vede linia de jos..noaptea sau dupa ce o sa ninga? Toate intrarile in scari sunt blocate de masini,daca trebuie o salvare…nici nu stiu cum intra cu targa la un eventual pacient! Trotuarele sunt ocupate si ele tot timpul,seara nici nu poti merge decat pe strada..macar sa lase putin loc,dar nu..dc sa fi om! Am vazut patrule de politie dar doar se plimba,macar cei care isi lasa masinile mereu pe trecerile de pietoni sa fie arsi la buzunar..politia,se aude?!

  2. ardelean

    marți, 16.09.2014 at 22:25

    He,he , soferul asta nu stie altfel sa parcheze . Locuiesc in zona si il vad pe geam de cate ori isi abandoneaza masina acolo.

  3. mihaela

    miercuri, 17.09.2014 at 09:30

    Acel „sofer”vine cu masina acolo doar o data la doua saptamani de ce doar acum se sesizeaza acesti cetateni de bine .sa intrebam un anume cetatean (sau organ de ordine)care se simte lezat ca a fost „sfidat”?oricum diseara o sa fac poza la toate dubele parcate in aceea zona.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax