Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 18 ani din Lancrăm, accidentat pe trecerea de pietoni. Șoferul, un bărbat de 71 de ani, a părăsit locul accidentului

Publicat

dn lancramUn tânăr în vârstă de 18 ani din Lancrăm a ajuns la spital luni, după ce a fost accidentat, pe trecerea de pietoni, de un autoturism condus de un șofer în vârstă de 71 de ani din Alba Iulia. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, înainte ca echipajul de poliţie să ajungă la faţa locului, acesta fiind identificat ulterior, pe raza localităţii Lancrăm.

Potrivit IPJ Alba, la data de 7 august, în jurul orei 15.00, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că, în localitatea Lancrăm, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că un bărbat în vârstă de 71 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, l-a surprins şi accidentat pe un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Lancrăm, care era angajat în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni.

În urma accidentului, tânărul a suferit leziuni la unul dintre membrele inferioare şi a fost transportat la spital.

Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, înainte ca echipajul de poliţie să ajungă la faţa locului, acesta fiind identificat ulterior, pe raza localităţii Lancrăm.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Eu cetateanul

    vineri, 11.08.2017 at 08:51

    Nu avea voie sa mute masina , omul a tras masina pe partea dreapta si a asteptat echipajul de politie ( care a durat ceva timp pana a ajuns ) . Chiar el le-a facut cu mana politistilor cand au sosit . Pana la parasirea locului accidentului e cale lunga . ,, A fost identificat pe raza …..” …!!!!!!???????Daca tot scrieti articole de genu respectiv macar informati-va corect de situatie ….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax