Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din comuna Mihalţ, REŢINUT de poliţie. A furat bani, bijuterii şi alte bunuri în valoare de 8000 de lei, din locuinţa unui consătean

Publicat

hoti locuinta apartament spargereUn tânăr în vârstă de 24 de ani din comuna Mihalţ a fost reţinut, într-un caz de furt reclamat poliţiei în 12 februarie. Acesta este acuzat că a sustras, din locuinţa unui constătean, bani, bijuterii şi alte bunuri, în valoare totală de 8000 de lei. Tânărul mai este cercetat şi în alt dosar, în care avea de respectat măsura controlului judiciar.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 15 februarie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Mihalț, cu sprijinul Brigăzii pentru Operațiuni Speciale Alba, au identificat autorul unui furt comis în data de 12 februarie, din locuinţa unui bărbat de 60 de ani din comuna Mihalţ.

În urma cercetărilor  efectuate de către poliţişti, a fost identificat D.E. de 24 ani din localitatea Mihalţ, care a sustras bani, bijuterii și telefoane mobile în valoare de 8000 lei, din locuinţa unui bărbat de 60 de ani din aceeaşi localitate.

Față de D.E., s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, urmând ă fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj cu propuneri legale.

Totodată, având în vedere că tânărul se afla sub măsura controlului judiciar într-un dosar aflat pe rolul Judecătoriei Blaj și nu a respectat obligația de a se prezenta la organul de poliție desemnat conform graficului, a fost sesizată instanța de judecată în vederea înlocuirii măsurii preventive.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax