Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din județul Mureș, cu dosar penal la Alba. A sustras, din locuința unui cetățean din Fărău, suma de 1.300 de lei

Publicat

furt casaUn tânăr din județul Mureș este cercetat de polițiștii din Alba după ce a sustras, din locuința unui cetățean din comuna Fărău, suma de 1.300 de lei.

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş au identificat un tânăr din judeţul Mureş ca persoană bănuită de comiterea unui furt din locuinţa unui cetăţean din comuna Fărău. Întregul prejudiciu a fost recuperat şi restituit păgubitului.

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 septembrie, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş cu sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale au documentat activitatea infracţională a unui tânăr de 27 de ani, din Adămuş, judeţul Mureş, care este bănuit de comiterea unui furt din locuinţă, faptă sesizată poliţiei la data 10 septembrie.

Pe 10 septembrie, tânărul ar fi pătruns, prin efracţie, în locuinţa unui cetăţean din Fărău şi ar fi sustras suma de 1.300 de lei, dintr-una din camerele locuinţei.

Pentru obţinerea de probe şi recuperarea prejudiciului, poliţiştii au efectuat miercuri, 20 septembrie, o percheziţie la domiciliul tânărului, ocazie cu care au fost identificate mai multe unelte ce ar fi fost folosite la comiterea de furturi precum şi o sumă de bani.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitului, iar faţă de tânăr cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax