Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânără din Alba Iulia, „țepuită” de o femeie din Dolj. În urma unei tranzacții încheiate, fata s-a ales în minus cu peste 1.500 de lei

Publicat

bani O femeie din județul Dolj este cercetată de polițiștii din Alba Iulia, după ce a înșelat o tânără de 21 de ani oraș. Femeia a acostat-o pe fată în zona unei case de schimb valutar din Alba Iulia, și s-a oferit să-i schimbe suma de 400 de euro contra sumei de 1.770 lei.

După încheierea tranzacţiei tânăra a constatat că a fost înşelată şi i-a dat în schimbul celor 400 de euro doar suma de 190 de lei.

Vineri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat o femeie din judeţul Dolj ca fiind persoana bănuită de comiterea unei fapte de înşelăciune reclamată poliţiei marți.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în dimineaţa zilei marți, în timp ce se afla în zona unei case de schimb valutar de pe b-dul Revoluţiei din Alba Iulia, M.M., de 39 de ani, din Negoi, judeţul Dolj, a acostat-o pe o tânără de 21 de ani, căreia s-a oferit să-i schimbe suma de 400 de euro contra sumei de 1.770 lei.

După încheierea tranzacţiei tânăra a constatat că M.M. a înşelat-o şi i-a dat în schimbul celor 400 de euro doar suma de 190 de lei.

Faţă de persoana bănuită, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciun, precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

Pentru a nu deveni victimele unor astfel de infracţiuni, poliţia recomandă cetăţenilor efectuarea de schimburi valutare doar la bănci şi case de schimb valutar, după consultarea atentă a cursurilor şi comisioanelor afişate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax