Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Tentativă de excludere din Consiliul Local Cugir a şefului Corpului de Control de la ROMARM

Publicat

Tentativă eşuată de excludere din Consiliul Local Cugir a actualului şef al Corpului de Control al „Romarm”, Toader Ulise,  la propunerea conducerii judeţene a Partidului Conservator. Acţiunea declanşată de preşedintele PC Alba, Gheorghe Feneşer nu a avut efectul scontat, Ulise fiind contestat doar de consilierii PSD, cei ai PD-L şi PNL abţinându-se de la vot, cu toate că, pe ordinea de zi a şedinţei CL Cugir, era prevăzut faptul că membrii Consiliului Local „iau act de încetarea de drept a mandatului d-lui Toader Ulise, consilier local în cadrul Consiliului local Cugir ales pe lista Partidului Conservator”, iar Feneşer a prezentat documente prin care atesta că Ulise a fost exclus din partid.
Şeful Corpului de Control al „Romarm” a contestat decizia de excludere  din CL Cugir şi a anunţat că se va adresa instanţei, pentru a dovedi modul nestatutar prin care a fost exclus din Partidul Conservator.

Toader Ulise , membru PC, a fost director adjunct la fabrica de arme din Cugir, fiind ales şi consilier local pe listele PC. De curând, a fost avansat şef al Corpului de Control al „Romarm”, după ce, la conducerea acesteia, a fost numit fostul subprefect de Alba, Vasile Crişan, membru PD-L.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax