|

TESTUL de SINCERITATE: Țintele lui Florin Roman. Ce se ascunde în spatele freneziei politice a vicelui de la Consiliul Județean Alba

Proiecte, promisiuni făcute în campania electorală, ținte politice imediate sau pentru viitor. De ce îi este frică că va fi folosit împotriva sa, într-o dispută electorală. Despre acestea și multe altele a fost întrebat vicele CJ Alba Florin Roman la „Testul de sinceritate” difuzat în exclusivitate pe Alba24. Roman, cel mai fervent politician local la acest moment, a răspuns întrebărilor adresate de jurnalistul Dan Lungu despre trecutul, prezentul și viitorul său politic. Liberalul, până acum, este singurul care a declarat public că vrea să candideze pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia.

Ce s-a discutat în emisiunea „Testul de sinceritate”:

– autostrada Sebeş – Turda: ce avantaje aduce pentru judeţul Alba şi cum a început proiectul (de la minutul 4.06)

– despre „criticile” aduse de ministrul Dan Şova privind autostrada şi mesajul „omul marilor proiecte”, relaţia cu PSD Alba – (de la minutul 9)

– despre nemulţumiri sau dezamăgiri din perioada de ocupare a funcţiei de vicepreşedinte CJ Alba şi proiectul privind gratuitatea pentru şomeri în transportul public local (de la minutul 23.22)

– funcţionează USL în Alba? (de la minutul 26.00)

– Bazinul olimpic – despre „contre” sau „colaborare” cu primarul Mircea Hava şi „merite” în proiectul de modernizare (de la minutul 27.17)

– ce pregăteşte în campania electorală pentru funcţia de primar la Alba Iulia – proiecte pentru locuitori, de ce se consideră un bun candidat şi ce opinii are privind alţi posibili candidaţi (de la minutul 31.00)

– de ce se poate teme în campania electorală, posibile acuzaţii care ar putea fi folosite de contracandidaţi (de la minutul 35.47)

– despre activitatea la CJ Alba – sunt înţelegeri de culise? (de la minutul 38.50)

– despre colaborarea cu primarul Mircea Hava (de la minutul 41.00)

– ce şanse crede că are pentru a prelua conducerea primăriei (de la minutul 43.20).

Urmăriţi emisiunea „Testul de sinceritate”, în exclusivitate pe Alba24.ro:

URL scurt: http://alba24.ro/?p=249037avatar Publicat de pe 11 noiembrie 2013 şi actualizat pe 11 noiembrie 2013.
Publicat în EVENIMENT, POLITICA, Testul de Sinceritate.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “TESTUL de SINCERITATE: Țintele lui Florin Roman. Ce se ascunde în spatele freneziei politice a vicelui de la Consiliul Județean Alba”

  1. Ei uite ca nu sunt deloc multumit. Acum hai sa ne mintim cu proiecte fantoma. Ghiozdane goala la 10 lei. Autostrazi inexistente. Defapt care sunt desenate frumos pe panourile publicitare si locuri de munca la cianuratie. Hai pa tradatorule.

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Justitiarul: Pentru asa ceva ar trebui reintrodusa pedespsa cu moartea!!! Un astfel de calau nu are de ce sa mai fie...
  • Vasile: Trag speranta ca judecatorii vor lua masuri ca acest animal de prada sa nu mai poata respira aerul libertatii...
  • Tara lui Papura Voda: Daca primavara-vara, cand e perioada cea mai potrivita, lucrarile abia inainteaza pe primele 2...
  • Ghita: Domnul Dirzu in ce calitate la sedinta? Intalnirile de lucru nu se mai fac decat sub atenta indrumare a...
  • Cristina: Am vazut titlul, doar inceputul acestuia. Am intrat repede pe articol, ca sa citesc: iata, ceva despre...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI