Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Autorii jafului de la benzinăria din Vama Seacă au fost prinși și arestați. Cei patru tineri sunt din Lopadea Nouă

Publicat

YouTube video

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi ai Poliţiei municipiului Aiud au reuşit identificarea şi prinderea principalilor suspecţi ai infracţiunii de tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal, fapte pedepsite de art. 211 şi art. 189 din C .Penal. Este vorba despre patru tineri, printre care un minor de 17 ani, domiciliați în localitatea Lopadea Nouă. Minorul a fost reținut pentru o perioadă de 10 ore, iar ceilalți trei suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore.

Din probatoriul administrat, poliţiştii au stabilit că principalul suspect al infracţiunii de tâlhărie este Toader Florea (36 de ani), domiciliat în comuna Lopadea Nouă, judeţul Alba, iar în realizarea activităţii infracţionale acesta a fost sprijinit de Daniela Liliana Ciucur (17 ani), Marius Boldea (22 de ani) şi Bogdan Iuliu Manolescu (24 de ani), toţi cu domiciliul în comuna Lopadea Nouă, judeţul Alba.

Pentru cei patru suspecți, Judecătoria Aiud a admis cererea procurorilor de arestare preventivă.  Aceștia au fost aduși duminică, la 0ra 23.15, în arestul IPJ Alba.

YouTube video

Pe baza probelor administrate în cauză a rezultat că între cei patru suspecţi a existat o înţelegere prealabilă săvârşirii infracţiunii, iar în timp ce F.T. şi C.D.L. au pătruns în staţia de carburanţi şi au comis fapta, complicii lor, respectiv B.M.V. şi B.I.M. au supravegheat locul şi s-au asigurat că nu vor fi prinşi în flagrant.

Din interiorul stației suspecţii au sustras suma de 2.000 lei, un monitor de calculator, o unitate centrala de calculator şi un telefon si mai multe pachete de țigări.

Ulterior, suspecţii au încercat să fugă cu un autoturism condus de F.T. care la aproximativ 3 km. de la locul faptei a pierdut controlul volanului şi a intrat intr-un șanț, avariind autoturismul, pe care, pentru a-şi asigură scăparea l-au incendiat si abandonat.

Față de suspecţi poliţiştii au luat măsura reținerii pe bază de Ordonanţă de reţinere pentru o durată de 24 de ore faţă de cei 3 bărbaţi şi pentru o durată de 10 ore faţă de minoră şi depunerea lor în Centrul de reţinere şi Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

În cursul zilei de azi, 22 decembrie, suspecţii vor fi prezentaţi procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud cu propunere de sesizare a instanței de judecată şi arestare preventivă.

Citește și FOTO: Jaf la benzinăria din Vama Seacă. Poliţiştii caută doi suspecţi care au furat bani şi au agresat angajatul staţiei peco

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Daco Roman

    marți, 24.12.2013 at 00:20

    BAAAAAAAAIIIII TALHARII NU SUNT DIN LOPADEA CI DIN CIUGUZEL BAAIII
    PRESA SA SCRIE SI SATUL ANUME DE UNDE SE NASC ASEMENEA OAMENI NU NUMAI COMUNA CA UNII OAMENI O CONFUNDA SI ASTA ESTE O MARE MARE GRESEALA .

    • Joo

      marți, 24.12.2013 at 04:09

      De ar scrie Satul Tau ma *****

  2. oana

    marți, 24.12.2013 at 21:09

    dak ai fii fost u in locul lor ti-ar fii covenit sa zik si alti de tine asa k scrieti maaaa satul de unde se nasc astfel de oameni ce ai zis u e nesimtire curata punete in locul lor si dupa critik pe alti

  3. lia

    duminică, 29.12.2013 at 23:22

    ba in primul rand fata este din radesti iar unul din baieti are domiciliul in alba,in al doilea rand la voi in lopadea de unde esti tu sunt criminali nu jefuitori (amintestetil pe doni etc.)apoi fa gura

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax