Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Turiştii de pe Transalpina pot vota la referendum. Secţii de votare la Şugag, Dobra, Mărtinie şi Rânca

Publicat

Cei care se vor afla duminică în munţi, pe Transalpina, au posibilitatea să voteze la mai multe secţii amenajate în localităţi de pe traseul turistic. La Şugag (pe valea Sebeşului, în Alba) sunt 3 secţii de votare, iar la Rânca (judeţul Gorj) este amenajată o secţie de votare în sediul Administraţiei Drumurilor Naţionale. Întrucât acest traseu este vizitat de mii de persoane în fiecare week-end, autorităţile nu au uitat să asigure locaţii celor care doresc să-şi exprime opţiunea la referendum.

Pentru referendumul de duminică, în judeţul Alba au fost înfiinţate un total de 437 de secţii de votare, care vor fi deschise începând cu ora 7.00 şi se vor închide la ora 23.00.

Dintre acestea, trei se află în comuna Şugag, iar cei care vor porni spre Transalpina au ocazia să voteze la oricare dintre acestea. Una dintre secţii este situată în incinta Primăriei Şugag, pe str. Valea Frumoasei nr.180. Secţia numărul 2 se află în satul Dobra, pe str. Vâltorilor nr.20, la Şcoala cu clasele I-IV. Cea de-a treia secţie de vot este în satul Mărtinie, pe strada Obrejii nr.32, la Şcoala cu clasele I-IV.

Cetăţenii au dreptul să voteze la oricare dintre secţii, atât cu buletinul, cât şi cu cartea de identitate provizorie, paşaport diplomatic sau de serviciu ori carnetul de serviciu militar.

În prezent, la nivelul judeţului Alba există 319.858 de alegători şi 351.840 de buletine de vot.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax