Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat care s-a dat drept cetățean turc, trimis în judecată pentru un furt comis la Aiud. Cum și-a ademenit victima

Publicat

La aproape trei ani de la comiterea unui furt, pe o stradă din Aiud, un bărbat din București a fost trimis în judecată. În data de 22 mai 2024, magistrații Judecătoriei Aiud au admis rechizitoriul procurorilor dosarul fiind în măsuri și excepții de cameră preliminară. 

Din câte se pare, bărbatul s-a folosit de o identitate falsă pentru a-i sustrage banii unei persoane de pe stradă.

Potrivit motivării instanței, bărbatul a spus că este cetățean turc și dorește să schimbe niște bani.

Când victima a scos o pungă în care avea o sumă de bani, atunci bărbatul i-a luat banii din mână și s-a suit într-o mașină în care îl mai așteptau trei persoane.

Ce au reținut magistrații, în rechizitoriu

”La data de 18.08.2021, în jurul orelor 20.00 – 21.00, inculpații, în timp ce se deplasau cu autoturismul pe raza localității Aiud, au oprit autoturismul pe strada Transilvaniei din localitate, iar inculpatul a abordat-o pe persona vătămată și, sub pretextul că inculpatul este cetățean turc și dorește să schimbe niște bani, a determinat-o pe aceasta să scoată din buzunarul hainei o pungă în care avea suma de 3000 de lei, moment în care inculpatul  a sustras banii din mâna persoanei vătămate s-a urcat în autoturism și a plecat”, au notat magistrații.

În data de 22 mai dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. Bărbatul va fi judecat pentru furt calificat. Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax