Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr de 23 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost ATACAT de un roi de albine sălbatice. Era cioban în satul Cornu

Publicat

albine salbatice Un tânăr în vârstă de 23 de ani din comuna Cetatea de Baltă a murit după ce a fost atacat şi înţepat de un roi de albine sălbatice. Tânărul era cioban în satul Cornu şi incidentul s-a produs joi seara, în timp ce se afla cu oile la păscut.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii Postului de Poliţie Bucerdea Grânoasă au fost sesizaţi joi seara cu privire la faptul că la locuinţa unui cetăţean din localitatea Cornu a decedat un tânăr în vârstă de 23 de ani.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că L.A.N., de 23 de ani, din comuna Cetatea de Baltă, judeţul Alba, cioban la o turmă de oi ce aparţineau unui cetăţean din localitatea Cornu, în jurul orelor 20.00, în timp ce se afla cu animalele la păscut, a fost atacat de un roi de albine sălbatice.

Tânărul s-a întors la domiciliul găzduitorului său unde i s-a făcut rău, iar la scurt timp a decedat.

Cadavrul tânărului a fost transportat la morga spitalului din Blaj, urmând ca specialiştii legişti să efectueze necropsia acestuia şi să stabilească cu exactitate cauza morţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax