Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: A evitat accidentul ”la mustață”. SLALOM PERICULOS printre două TIR-uri făcut de un șofer inconștient din Alba

Publicat

depasire inconstienta Şoferul unui autoturism înmatriculat în județul Alba a fost la un pas să provoace un accident rutier după ce s-a angajat într-o depăşire extrem de periculoasă a unui TIR, fiind aproape să intre cu mașina într-un alt TIR care venea de pe contrasens. Manevra inconștientă a conducătorului auto a fost surprinsă de o cameră de bord a unui alt participant la trafic.

Auzim mereu că șoselele din România sunt „pline de nebuni”. Este deja o certitudine care stă pe buzele oricărui conducător auto aflat în trafic pe drumurile țării, indiferent de regiune. Manevrele de depășire efectuate în zone periculoase unde normele rutiere sau cele de siguranță nu permit acest lucru sunt cauza a multor accidente rutiere. Acest lucru însă nu le este de învățătură unor conducători auto.

Șoferul unui autoturism marca Volskwagen înmatriculat în județul Alba a fost suprins în timp ce s-a angajat în depăşirea unui TIR, pe un sector de drum în care depăşirea era permisă. Cu toate acestea, conducătorul auto nu s-a asigurat corespunzător că va reuşi să intre înapoi pe sensul său de mers, având în vedere faptul că de pe contrasens venea un alt TIR.

YouTube video

În urma manevrei inconștiente și deosebit de riscante, șoferii celor două autocamioane au fost nevoiți să frâneze și chiar au virat ușor dreapta spre marginea șoselei pentru a evita un impact cu autoturismul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Traian Mihaiescu

    sâmbătă, 09.04.2016 at 23:50

    Prima gresealá care o fac 99 % de soferi la depasire nu lasá o distantá suficienta de masina care urmezá sá o depáseascá în acest caz nu poate ajunge la o vitezá suficientá în momentul depásirii dar ce este foarte important nerspectînd distanta se produce o pierdere de vizibilitate importantá.

    • A.D.

      duminică, 10.04.2016 at 10:03

      La noi daca lasi distanta suficienta incat sa pleci lansat vine altul si se baga intre tine si TIR . E litera de lege. Poate tu nu ai spatiu suficient sa treci deTIR , dar el are sa treaca de tine …si uite asa mai stai o tura.

  2. dorinteodor

    duminică, 10.04.2016 at 21:24

    nu este clar ca a fost manevra periculoasa deoarece nu se putea vedea precis din locul de filmare. oricum, tirul care venea din fata nu a dat cu farurile ceea ce inseamna, de obicei, ca tiristul nu a considerat ca tipul din vw face o manevra periculoasa, chiar daca a trebuit sa schimbe putin directia. ce este insa ABSOLUT clar este ca autostrada intirzie sa apara deci astfel de manevre vor fi tot mai multe….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax