Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Comunicat PSD Alba: La Arieșeni, marș electoral cu simpatizanți PNL pentru influențarea alegătorilor din comună

Publicat

Mai mulți simpatizanți PNL au organizat duminică, în timpul alegerilor locale, un marș electoral pe străzile din comuna Arieșeni din Munții Apuseni.

Coloana a fost deschisă de un bărbat cu un steag tricolor și a fost formată din simpatizanți ai organizației locale a PNL. Aceștia s-au plimbat străzile comunei Arieșeni, încercând astfel să determine cetățenii să meargă la vot și să le inducă faptul că trebuie să voteze cu candidații PNL.

PSD Alba a înaintat o sesizare către Inspectoratul Județean de Poliție pentru încălcarea legii electorale și continuare acțiunilor de propagandă în ziua votului, plângerea fiind însoțită și de probe video.

De precizat este și faptul că la nivelul comunei Arieșeni, 55 de persoane cu vize de flotant votaseră până la ora 17:00. Acesta este un număr mare care ridică suspiciuni de turism electoral.

Nu uitați! Ne puteți sesiza orice incident sau tentativă de fraudă la vot la call-center-ul deschis de PSD Alba – Tel 0736 739 612 (apel telefonic, sms sau pe WhatsApp). Apelurile vor fi preluate de voluntari și transmise unei echipe de juriști, care le va analiza și va face ulterior demersurile legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax