Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(VIDEO) Cornel Comșa: „PDL și PNL ARD PSD”. Află cum vede PP-DD configurația parlamentară a județului Alba după alegeri

Publicat

YouTube video

„În județul Alba, PDL și PNL ARD PSD”. Cu aceste cuvinte și-a început Cornel Comșa discursul despre „ceea ce se întâmplă înainte de alegerile parlamentare” în județul Alba. Potrivit acestuia, cele două partide politice menționate au făcut o înțelegere pentru împărțirea colegiilor, excluzând total PSD din ecuație și „calculându-și” candidații în așa fel încât să-și obțină fiecare partea dorită. Totuși, aceste calcule urmează să fie dereglate de candidații pe care îi va scoate PP-DD la parlamentare, susține Cornel Comșa.

„Dacă ne uităm puțin pe colegii […], putem trage concluzia că, evident, nesocotind votul oamenilor, nesocotind că mai există PP-DD și alte opțiuni politice, liderii județeni ai PDL și PNL și-au împărțit colegiile, alegând un contracandidat-carne de tun”. De asemenea, liderul PP-DD a mărturisit că, după alegerile locale, „unul dintre liderii marcanți ai PDL și PNL” i-a spus politicos că „vrea să desființeze PSD la nivelul județului Alba. Vedeți mai jos, în video, cum explică Cornel Comșa „conspirația” alegerii candidaților pentru alegeri.

Cât despre rezultatele pe care și le dorește PP-DD, Cornel Comșa a declarat că partidul țintește un post de senator și două de deputați și va obține minim un post de deputat, cel mai probabil pe Colegiul 4 din Camera Deputaților. „Pregătim o surpriză mai mare decât la locale”, a adăugat Cornel Comșa.

Până în prezent, singurul candidat oficial al PP-DD pentru parlamentare este Dorin Șerdean, pe Colegiul 1 Alba Iulia din camera Deputaților, însă alte 9 persoane sunt propuse pentru funcții parlamentare. (Vedeți aici propunerile PP-DD pentru alegeri) Partidul va anunța oficial candidații pentru alegerile parlamentare vineri, cel târziu. Revenim cu amănunte.

Vedeți mai jos în video schema alegerilor parlamentare, realizată de Cornel Comșa:

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax