|

VIDEO: Mircea Hava a început să facă ședințele cu directorii din Primărie LIVE, pe Facebook. Începe demersurile pentru reabilitarea unor străzi din cartierul Orizont

primarPrimarul Mircea Hava a organizat, marți, o ședință cu șefii de la serviciile din Primărie, pentru reabilitarea drumurilor publice din anumite zone ale orașului Alba Iulia, în special carterul Micești, inclusiv zonele Chip și Orizont. Întreaga ședință a fost live pe pagina de facebook a primarului, pentru ca acesta să se poată explica oamenilor de ce pe anumite zone se poate interveni și pe unele nu. 

Primarul a vorbit despre problema cedării bucăților de stradă care le face imposibilă o investiție publică pe acele sectoare.

„De foarte multe ori nu am avut teren de dezvoltare pentru că nu putem să investim decât pe public. Vom începe pe cele care sunt publice să facem proiectele, iar de la anul aceste drumuri pot să intre în execuție. Avem un pachet în care s-a dat drumu la proiectare. Primul proiect de drum este gazul și curentul. La gaz deja lucrăm pe trei zone în care se va face studiu de fezabilitate de către cei de la gaz, chestiuni care nu țin de noi. Dacă cei de la gaz ne spun că trebuie să punem 60% în edificarea conductei de gaz, aşa vom face, dacă trebuie 40%, asta vom face. Și la Electrica s-au trimis planurile și după patru luni de zile, vecini aici, ne spun că nu e bine. Le era greu să treacă strada să ne spună ce trebuie să facem”, spune primarul.

Hava face și un apel la cetățeni care vor să aibă străzi asfaltate, să meargă la primărie pentru a ceda parcelele necesare.

„Pentru mine, Centenarul nu înseamnă numai Monumentul Unirii sau evenimentele care se fac, înseamnă și străzi și speranța oamenilor că, dacă nu la anu, celălalt an vor intra în execuție, așa cum au văzut cu multe străzi despre care spuneau că nu se vor realiza. Avem forța, dacă nu avem banii putem să îi împrumutăm, nu se pot face cu proiecte europene, dar trebuie să vină oamenii care dețin aceste proprietăți să vină să găsim o soluție de a le preda”, a mai spus Mircea Hava.

În total, vor intra în faza de studiu de fezabilitate în jur de 30 de străzi.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=600345avatar Publicat de pe 3 octombrie 2017
Publicat în ACTUALITATE, ADMINISTRATIE.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “VIDEO: Mircea Hava a început să facă ședințele cu directorii din Primărie LIVE, pe Facebook. Începe demersurile pentru reabilitarea unor străzi din cartierul Orizont”

  1. si care sunt strazile alea 30 ?

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • ab2000: Curios cum multe din aceste doamne fac parte dintr-un anumit partid (ghici ciuperca care-i). Si mai curios...
  • Papura V.: ICCJ a admis sesizarea si a decis ca nu constituie infractiune conducerea pe drumurile publice a unui...
  • vara: Multumim din inima
  • roco: Se fura motorina din utilaje pe toate tronsoanele noii autostrazi in draci si nimeni nu ia nici o masura ! Cum...
  • Petru: Te-ai trezit si tu vorbind. Cand a fost Cosmeanu acolo, al cui era ANRE-UL asta. PNL cumva? Sau uitasi ca tu...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI