Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Dezamăgire și resemnare la sediul PNL Alba după primele rezultate. Reacții în miez de noapte de la Mircea Hava și Florin Roman

Publicat

IMG_9508Dezamăgire și resemnare la sediul PNL Alba. Rezultatele venite din secțiile de votare le-au produs liberalilor un șoc, cu atât mai mult cu cât harta județului s-a colorat succesiv în galben și roșu, în funcție de rezultatele primite din secții. Atât candidații liberali cât și primarul municipiului Alba Iulia încearcă să facă radiografia unui eșec greu de digerat. Mircea Hava consideră că mesajele liberalilor nu au fost pe placul alegătorilor, adică, lasă să se înțeleagă acesta, nu ar fi fost destul de populiste.

„Dacă v-aș spune că așteptam o să spuneți că glumesc. Nu așteptam așa ceva pentru că noi am avut o campanie în care noi am fost ăia răi, care n-am spus niciodată că vrem să facem ceva pentru ca românii să trăiască mai bine… am avut o campanie în care n-am vorbit de altceva decât de autostrăzi, de dezvoltare… care pe oameni nu-i interesează; ei simt altceva. Ei simt că trebuie să trăiască mai bine. Am greșit și astea sunt rezultatele. PSD a știut să facă o campanie în care a povestit despre  97 de miliarde care înseamnă 6% creștere economică la PIB din care 60 de miliarde le ducem la salarii la pensii… noi am spus tot timpul că nu se poate. Niciodată nu trebuie să spui că nu se poate… să știți că românii nu trăiesc cu nimic mai bine dacă vor avea un milion de autostrăzi, ei trăiesc mai bine dacă leafa lor va fi mai mare… Chiar că nu mă așteptam ca în Alba Iulia să avem un rezultat… nu știu care este rezultatul, cred că suntem bară-bară (…) Vina este a noastră a tuturor pentru că n-am știut să le spunem oamenilor că vrem ca ei să trăiască mai bine” a spus Mircea Hava. Întrebat dacă lista PNL a influențat opțiunea oamenilor și rezultatul alegerilor, acesta a adăugat că, ”mai încolo” va fi realizată și o analiză cu privire la ceea ce s-a întâmplat.

Ușor mai optimist, candidatul de pe locul întâi la Camera Deputaților, Florin Roman, spune că Alba rămâne, alături de Sibiu ”singura oază galbenă într-o mare roșie”. ”Din punctul meu de vedere ne reîntoarcem la perioada lui Ion Iliescu, dar respectăm voința cetățenilor. Asta au ales, asta vor avea” a adăugat Roman. Acesta este de acord cu primarul Mircea Hava cu privire la faptul că promisiunile electorale privind mărirea salariilor, pe care le-a numit ”fantasmagorii care nu vor fi realizate niciodată”, au contat foarte mult.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. flori

    luni, 12.12.2016 at 07:54

    Primarul pierzator da lectii… Jenant.

  2. Amedeo

    luni, 12.12.2016 at 09:11

    Neștiința de a pune oamenii pe liste, va costa PNL-ul din ce în ce mai mult. Doar dacă vrei să te sinucizi în fața PSD îi pui pe acei oameni care nu au trecere la alegători și care trag în jos scorul partidului. Dar probabil că banii cu care aceștia contribuie la campanie, sunt mult mai valoroși decât voturile oamenilor, de care nu prea le mai pasă, demult.

  3. Viorel

    luni, 12.12.2016 at 10:53

    Cu asa liste, asa voturi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax