Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Ultramaratonistul Levente Polgar are nevoie de 3100 de lire pentru taxa de participare la cea mai dură competiție din lume

Publicat

20171006_144838 Aiudeanul Levente Polgar, primul concurent din lume cu un handicap fizic acceptat la cel mai dur concurs din lume, Arctic Ultra 6633, are nevoie de susținere financiară pentru a putea reprezenta România la ediția aniversară a competiției.

Ultramaratonistul din județul nostru a fost selectat să participe la cursa de 563,2 km. Taxa de înscriere este de 3.100 de lire, bani pe care Levente trebuie să îi strângă cât mai repede. Pe lângă această sumă, sportivul va mai avea nevoie de o sanie specială, de echipamente, bilete de avion și cazare.

Levi lucrează din greu în construcții, petrecându-și ziua între muncă, antrenamente și visul de a intra în istorie drept primul concurent cu un handicap fizic, care participă la această competiție. Însă oricât ar munci, suma este foarte mare pentru el, cum de altfel ar fi pentru orice român care muncește.

Deși este modest și prietenos, Levi îți inspiră senzația că te afli în fața unui mare campion. Și doar un mare campion și un om special ar putea face ce a făcut el.

Levente Polgar a fost prezent în redacția Alba24, unde a răspuns dezinvolt întrebărilor noastre, ne-a explicat care este visul său, cum depășește momentele mai dificile dintr-o cursă de 1.000 de kilometri, și multe alte lucruri pentru care merită să vedeți acest interviu.

YouTube video

”Fiecare zi o încep visând, fiind conștient că doar muncind mai mult și mai bine voi putea să mă întreţin, dar și să pot pune un ban deoparte pentru marele meu vis. Muncesc în construcții, îmi iubesc mult munca, deși îmi este uneori greu să-mi depășesc condiția. Îmi doresc ca tot ce fac să fie de calitate deoarece pun mult suflet în munca mea, în același timp sunt foarte bucuros și mulțumit atunci când reușesc să-i mulțumesc pe cei din jurul meu. Frânt de activitatea cotidiană, mă întorc la familia mea, la căsuța și curtea pe care nu le-aș schimba pe niciun palat din lume, îl intreb mereu pe Hector, câinele meu, despre vis… mă înțelege precum un om” Levente Polgar.

Mediul de afaceri și autoritățile publice din județ l-ar putea ajuta și să sperăm că o vor face. Levente Polgar este dispus să le poarte siglele nu doar la Ultra Arctic, ci și în viitor, la alte competiții.  Contul bancar deschis de Levente, pentru a strânge suma necesară achitării taxei de participare la Ultra Arctic 6633.

Informații despre cont:
Nume: POLGAR LEVENTE IOAN
Banca Transilvania: RO24BTRLRONCRT0329751501 (RON)
RO71BTRLEURCRT0329751501 (EUR)
Cod SWIFT: BTRLRO22ABI

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax